UČILIŠTE EU PROJEKTI

Educirajte se o EU fondovima i povucite novce za svoju tvrku

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 06.03.2018 12:40
  • Objavljeno 06.03.2018 u 12:40
Naučite kako povući novce iz EU fondova

Naučite kako povući novce iz EU fondova

Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric

Učilište EU Projekti u ožujku održava niz edukacija na kojima možete naučiti kako doći do sredstava iz EU fondova

EU fondovi i FIDIC novi modeli ugovora – Pravna podloga i studije slučaja  (15.3.2018.)

FIDIC od 1957.g. priprema i izdaje svoje standardne modele ugovora koji su do danas doživjeli brojne revizije i poboljšanja. Danas su u primjeni modeli ugovora tzv. serije 1999. U prosincu 2017.g. FIDIC je izdao novu verziju modela ugovora tzv. Crvene, Žute i Srebrne knjige sa značajnim izmjenama u odnosu na seriju 1999. Cilj edukacije je upoznati polaznike s novim modelima FIDIC-ovih Općih uvjeta ugovora (Crvena knjiga, Žuta knjiga, Srebrna knjiga) koji su izdani u prosincu 2017.g. i predstaviti razlike općih uvjeta verzija 2017 i 1999.

Saznajte više

Dan otvorenih vrata Učilišta EU PROJEKTI i besplatna predavanja o fondovima EU! (15.3.2018.)

Učilište EU PROJEKTI, prvo hrvatsko učilište za fondove EU i projektni menadžment, poziva buduće polaznike i polaznice na Dan otvorenih vrata koji će se održati 15. ožujka 2018. g. u trajanju 17:00 do 19:00 sati u prostorijama Almeria centra, Ulica grada Vukovara 284, 3. kat Uredski prostori „D“, Zagreb. Cilj našeg druženja jest upoznati naše buduće polaznike i polaznice s programima Učilišta, kao i prilikama koje se nude iz fondova EU u financijskoj perspektivi 2014. – 2020. i to kroz posebna predavanja, razgovore s predavačima i dosadašnjim polaznicima. Svi sudionici dana otvorenih vrata dobit će vaučer s popustom od 3.000,00 kn za upis u program usavršavanja „Voditelj pripreme i provedbe EU projekata“.

Saznajte više

Praktični trening: Nova pravila provedbe projekata financiranih iz ESI fondova (13. i 14.3.2018.)

Praktični trening traje dva dana od 9:30 – 16:30  sati  s  pauzama  za  kavu  i  ručak. Provodi  se  u  prostorijama  Učilišta  EU PROJEKTI  nekoliko  puta  godišnje.  Teme koje  obrađujemo  praktičnim  treningom kronološki  su  posložene  tako  da  prate proces    provedbe    projekta od    trenutka potpisa ugovora, čime polaznike stavljamo u situaciju u kojoj će se zaista i naći kada započnu  provoditi  svoje  projekte,  a izabrane   su   zato   što   predstavljaju najvažnije  fokus  točke  u  samoj  provedbi projekata

Saznajte više

Dvodnevni praktični trening: Praktični koraci u pripremi studije izvodljivosti te analize troškova i koristi (23. i 24.3.2018.)

Cilj praktičnog treninga je pomoći  polaznicima  da  pripreme  najvažniji dokument  potreban  za  prijavu  infrastrukturnih  i drugih  većih projekata - studiju   izvodljivosti  i analizu troškova i koristi (Feasibility study i Cost - benefit analysis - CBA). Predstaviti sadržaj studije izvodljivosti  te  analize  troškova  i  koristi  kao ključnog dokumenta za pripremu projekata veće vrijednosti koji će se  financirati  iz  EU  fondova, kao i onih koji će se financirati iz drugih izvora, te na praktičnim primjerima i vježbama u grupama raditi na izradi navedene dokumentacije..

Saznajte više

Informacije o svim edukacijama možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878, putem adrese e-pošte info@uep.hr ili na internetskoj stranici www.uep.hr!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!