VRIJEDNO PRIZNANJE

Combisu EuroCloud nagrada za Olive Manager

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 30.06.2017 12:19
  • Objavljeno 30.06.2017 u 12:19
Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu

Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Combis

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis osvojio je prvu nagradu u kategoriji najbolje Cloud usluge za vertikalna tržišta za Olive Manager. Combis je nagrađen od strane EuroCloud Hrvatska, neprofitne udruge čiji je glavni fokus računarstvo u oblaku.

"Naša je intencija kreirati inovativna IT rješenja. To nije niti brz niti jednostavan zadatak, no mi smo mu u potpunosti posvećeni jer znamo da bez inovacije nema napretka. Ova nagrada nam je tim vrjednija jer je dodijeljena od strane struke, onih koji žive od Clouda i za Cloud", komentirao je Mladen Maras, direktor Sektora razvoja i integracije aplikativnih rješenja u Combisu.

Olive Manager je aplikacija u Cloudu namijenjena uljarama za upravljanje podacima u preradi maslina i proizvodnji maslinovog ulja.

Olive Manager omogućava maslinarima evidenciju broja stabala maslina, starosti stabala i sorti maslina, količinu uroda, kvalitetu maslina i količinu dobivenog maslinovog ulja po godinama, praćenje aktivnosti rada u masliniku te kreiranje raznih izvještaja. Pristup centraliziranim i strukturiranim podacima omogućen je i prerađivačima i uzgajivačima.

Olive Manager sustav ima omogućeno web, mobilno i tablet korisničko sučelje, a pristup portalu imaju samo ovlaštene osobe prema specificiranim ulogama. Rješenje je primjenjivo i na druga poslovanja koja upravljaju sirovinama kao što su žitarice, mlijeko, bobičasto voće i ostale poljoprivredne kulture.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!