ATTEND NAGRADA

10. Combis konferencija proglašena najboljom u jakoj konkurenciji

  • Autor: Z.K.
  • Zadnja izmjena 09.02.2017 13:26
  • Objavljeno 09.02.2017 u 13:26
Renée Saboti Slovenc

Renée Saboti Slovenc

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Combis

Jubilarno izdanje Combis konferencije osvojilo je Attend nagradu za najbolju konferenciju u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP konferencije, a koje se u srijedu održalo u Zagrebu

Prijavili smo se na Attend s nakanom da saznamo kako stojimo u odnosu na slična događanja, koliko smo uistinu dobri, odnosno jesmo li stvarno odradili tako dobar posao kako nam je pokazalo istraživanje provedeno među sudionicima konferencije. Htjeli smo objektivnu valorizaciju iz same branše. Dobiti nagradu u tako jakoj konkurenciji iznimna je čast, ali i znak da nismo upali u zamke subjektivnosti nakon desetljeća organizacije COMBIS konferencije. Uz to, bila je ovo jako dobra prilika da testiramo inovativnost koja nam je izuzetno bitna i na kojoj nam je najveći fokus. Svima koji su radili na stvaranju 10. COMBIS konferencije želim reći - svaka čast i veliko hvala', izjavila je Renée Saboti Slovenc, direktorica COMBIS konferencije i voditeljica odjela Marketinga i komunikacija COMBISa, povodom dodjele nagrada.

Dobitnika nagrade za najbolji kongres, konferenciju i sajam ocjenjivao je inozemni stručni žiri koji su sačinjavali stručnjaci iz segmenta organizacije događanja: Dan Walsh, James Morgan, Mary Kirillova, Joe Buckhurst i Snežana Subotić. Prijavljeni projekti su se vrednovali prema tri kriterija: inovativnost, kreativnost i učinak.

COMBIS konferencija, koja je u Umagu 13. i 14. listopada prošle godine okupila više od 400 sudionika, održala se pod krovnom temom 10ading Evolution. 10ading Change. Future 10aded. Intencija konferencije bila je omogućiti okupljenima da vide konkretne primjene inovativne tehnologije, upoznaju se s nadolazećim IT trendovima, ali i osigurati kvalitetan networking.

Na COMBIS konferenciji 2016. gostovao je poznati sportski i motivacijski predavač Harry Redknapp, a uz stručnjake COMBISa, svoje su dojmove i iskustva s tehnologijom podijelili i stručnjaci vodećih kompanija u Hrvatskoj i regiji. Na konferenciji su prezentirana i rješenja koja su kreirana unutar COMBISovog internog startupa - Neostartupa. Riječ je o aplikacijama za maslinare i uljare te zavode hitne pomoći, a koje je COMBIS na samoj konferenciji i donirao.

Attend je strukovna nagrada RSVP događanja koji već drugu godinu zaredom okuplja stručnjake iz event industrije iz Hrvatske i regije. Ove godine RSVP se održao 7. i 8. veljače u Zagrebu na kojem su bili prezentirani sadašnji i budući trendovi kao i aktualnosti event tržišta u 2016. godini.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!