ATRAKTIVNA PONUDA

BKS banka plaća 2 posto kamate na neoročena sredstva

27.11.2012 u 11:26

Bionic
Reading

BKS Bank uvela je za svoje klijente atraktivnu kamatnu stopu od dva posto na slobodna sredstva na tekućem računu. Proizvod BKS super a vista dostupan je svim klijentima koji imaju otvoren tekući račun u kunama ili eurima. Sredstva na računu dostupna su 24 sata dnevno, nije propisan minimalni polog, a novac nije potrebno oročiti

'BKS Bank d.d. prva je banka na hrvatskom bankarskom tržištu koja je uvela kamatu od dva posto na tekuće račune u kunama i/ili eurima. Ovim korakom želimo proširiti paletu proizvoda, unaprijediti poslovanje s građanstvom i našim klijentima ponuditi novi vrhunski proizvod. Osim visokih kamatnih stopa na tekućim računima klijentima nudimo individualno savjetovanje kako bi oni u suradnji sa stručnjacima BKS Banke d.d. pronašli najbolje rješenje za svoje financijske potrebe', istaknuo je Goran Rameša, predsjednik Uprave BKS Bank.d.d.

Od svog osnutka 1993. godine BKS Bank d.d. je orijentirana na segment tržišta koji obuhvaća male i srednje tvrtke. U okviru projekta razvoja retaila, započetog 2010. godine, implementirani su proizvodi za poslovanje sa stanovništvom, čime su stvoreni preduvjeti za zadovoljavanje financijskih potreba još većeg broja klijenata.

Razvojnom strategijom je utvrđen ubrzani rast i razvoj te širenje poslovanja na druga područja Hrvatske izvan domicilnog tržišta Primorsko-goranske županije i susjednih županija, kao i uvođenje novih proizvoda i distribucijskih kanala.