prepoznatljiv brend na tržištu rada

BIPA Hrvatska ulaže u razvoj i zadovoljstvo svojih zaposlenika

15.12.2022 u 11:54

Bionic
Reading

BIPA Hrvatska predstavila planove za iduću godinu i još jednom potvrdila zbog čega je prepoznatljiv brend na tržištu rada

BIPA Hrvatska je i ove godine organizirala božićni domjenak BIPA Awards Day čiji je povod nagrađivanje i odavanje priznanja za najučinkovitije timove i zaposlenike. Ovogodišnji BIPA Awards Day održan je 5. prosinca u hotelu Westin u Zagrebu, a prisustvovali su većinom predstavnici prodaje i odjela centrale. Domjenak je protekao kao cjelodnevni program koji je, između ostalog, uključivao niz radionica i aktivnosti za zaposlenike, kao i prezentacije ostvarenih rezultata i planova za narednu godinu.

Koliko je ulaganje u razvoj i zadovoljstvo zaposlenika od iznimne važnosti za ovu kompaniju, potvrđuje činjenica da su investirana ukupna dodatna ulaganja od preko 11 milijuna kuna u plaće zaposlenika. Također, unutar ove godine BIPA je za sve zaposlene u prodaji čak tri puta povećala mjesečnu plaću, a preko 64 posto zaposlenika na ulaznim pozicijama u prodaji ostvarilo je rast ukupnih primanja za 40 posto. Za ostale pozicije u prodaji povećana su ukupna primanja u iznosu od 1.000 kuna.

Kako bi proveli božićne praznike u krugu svoje obitelji, ove godine je odlučeno kako će 26. prosinca biti neradan dan za sve zaposlenike, što znači da će sve BIPA poslovnice na taj datum biti zatvorene. Djelatnicima je osigurana je i božićnica u iznosu od 2.500 kuna kako bi im se zahvalili za trud i predani rad. Također, uz brojne benefite koje BIPA pruža, od 2023. godine uvedena je i novčana naknada za novorođeno dijete kako bi pružili podršku zaposlenicima u njihovom obiteljskom životu.

'Ulaganje u razvoj i zadovoljstvo zaposlenika ključ je našeg poslovanja, što se i pokazalo kao najbolji put prema ostvarenju naših ciljeva. Želimo stvarati radnu atmosferu u kojoj svatko ima jednaku priliku za napredak i osjećaj da su nagrađeni za ono što rade. Svjesni smo da zadovoljan zaposlenik vodi do zadovoljnog kupca, stoga ćemo nastaviti njegovati poslovnu kulturu poduzeća kao centralno mjesto naših vrijednosti.' – izjavila je Tina Jurjevć, Operativna direktorica, BIPA.

BIPA Hrvatska trenutno zapošljava preko 866 zaposlenika, a tijekom godine organizira niz edukacija, radionica, webinara i redovitih timskih aktivnosti kako bi im osigurala poticajnu sredinu za rad i time učinila svoje poslovanje iz dana u dan bolje.