sviđa mu se hrvatska

Bandić primio nepalskog milijardera. Zainteresiran je za razvoj i upravljanje wellness-centrima

09.05.2019 u 15:49

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sastao se u četvrtak s nepalskim milijarderom, filantropom, vlasnikom i menadžerom multinacionalne kompanije CG Corp Global, Binodom Chaudharyijem, priopćili su iz Grada Zagreba

CG Corp Global je konglomerat koji posluje diljem svijeta i ima više od 70 brandova te 122 kompanije. Uglavnom se bavi prehrambenom industrijom, hotelijerstvom, graditeljstvom, bankarstvom, financijama i energetskom infrastrukturom.

Chaudhary je istaknuo da je posjetio Hrvatsku kako bi istražio mogućnosti za potencijalne investicije, naročito u prehrambenome, financijskom i ugostiteljskom sektoru. Naglasio je da CG Corp Global ima iskustva s robom široke potrošnje, da tragaju za neiskorištenim hrvatskim potencijalima i da se nadaju pravim prilikama, ponajprije u ugostiteljstvu jer žele iskoristiti svoja znanja.

Naveo je da je naročito zainteresiran za razvoj i za upravljanje wellness-centrima koji podižu razinu zdravstvenog blagostanja prirodnim metodama.

Bandić je rekao da je Grad Zagreb uvijek spreman na suradnju koja je na obostranu korist te da se mogu dati dodatne informacije o projektima koji bi im mogli biti interesantni. Složio se s Chaudharyijem da su poduzetništvo i inovacije kičma ekonomije te da je malo onih koji su spremni za mukotrpan put do poslovnih uspjeha, piše u priopćenju.

Chaudhariyu i njegovim suradnicima su u srijedu na Zagrebačkome inovacijskom centru (ZICER) Zagrebačkog velesajma predstavljeni startup projekti. Smatra da je takav inovacijski inkubator interesantan strancima koji žele investirati u visoku tehnologiju. Na sastanku je dogovorena suradnja Grada Zagreba i CG Corp Global.