FASHION GURU:

Naši su političari otkrili džep na sakou, a to najviše voli Bandić koji po novom misli da je Talijan

  • 26.04.2019 u 15:32

  • Bionic
    Reading

    Naš dežurni modni kritičar Boris Banović analizirao je modna izdanja domaćih političara jer je zapazio kako su u posljednje vrijeme promijenili stajlinge

    Vidio sam Kolindu u zelenoj haljini i shvatio sam da je već pomalo postala nezanimljiva, cijela se promijenila, nosi najuže što može, frizura leprša, a i po novom se ljubi s Plenkovićem.

    Odlučio sam se posvetiti malo našim muškim političarima koji su u posljednje vrijeme otkrili džep na sakou. Slično kao i kod Hrvatica koje su otkrile odijela.

    • +6
    Modna izdanja hrvatskih političara Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

    Oni su tako u te džepove krenuli stavljati rupčiće, a to najviše voli Bandić koji misli da je po novom Talijan, a da mu je frendić Berlusconi.

    Bandić niti je Talijan, a čisto sumnjam da se u njegovom rodnom mjestu nose rupčići za reverom i to još šareni. Nije on jedini, podosta njih je otkrilo crtu u džepu kao što nosi npr. James Bond.

    A to najviše voli Bandićev sunarodnjak Drago Prgomet koji ne skida tu crtu, a ona se nosi pretežno u svečane prilike. A što ćete, njemu je svaki dan proveden u Hrvatskoj svečan.

    Ali nije on jedini, to je čista pošast neukusa u politici. Osim Kardashianki, tu su sada isplivali i wannabe džentlmeni. Nažalost dečki, biti džentlmen se uči od malena, a ne kada skužite džep na sakou.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.