nova akvizicija

Bagatinova Futura preuzela još jednu polikliniku, evo o kome se radi

29.11.2023 u 09:57

Bionic
Reading

Poliklinika Markušić, vodeća dermatološka poliklinika za regiju Kvarnera s individualnim i cjelovitim pristupom liječenju dermatoloških problematika, s naglaskom na anti-aging i estetsku dermatologiju, postaje dio Poliklinike Sinteza. Smještena u Opatiji s tradicijom preko tri desetljeća i 20.000 klijenta, pored pružanja dermatoloških, kozmetoloških i estetskih tretmana, Poliklinika Markušić pruža i oftalmološke usluge

'Sretna sam što nastavljamo našu priču s odličnim timom iz Poliklinike Sinteza, koji svojim iskustvom i znanjem može samo pozitivno doprinijeti našem rastu i svim budućim projektima koje planiramo. Cilj nam je klijentima pružiti najkvalitetniju dermatološku uslugu na području cijelog Kvarner', izjavila je dermatovenerologinja Jadranka Markušić.

Ova značajna akvizicija rezultat je kontinuiranog rasta Poliklinike Sinteza i predanosti pružanju vrhunskih usluga. Poslovni pothvat komentirao je i Ognjen Bagatin, direktor Poliklinike Sinteza: 'Jako nam je drago što nastavljamo širiti svoju dermatološku i estetsku ponudu na području Kvarnera. Nećemo stati na tome, nastavit ćemo rasti i razvijati se, kako bismo proširili kvalitetnu ponudu u ostale dijelove Hrvatske. Drago mi je što smo s Poliklinikom Markušić dobili veliku tradiciju i znanje koje će nam biti odlična podloga za daljnji razvoj u regiji.'

Poliklinika Sinteza, koju je 2021. preuzela Futura Medical Gruop već je 15 godina lider na tržištu iz domene estetske i opće kirurgije, otorinolaringologije, ginekologije i interne medicine, odnedavno i urologije, a može se pohvaliti i novootvorenom dermatološkom poliklinikom Sinteza Skin Clinic u Zagrebu posvećenoj anti-age medicini, te kozmetološkim tretmanima za lice i tijelo. Posljednji novitet Sinteze je i otvoreni centar za dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Zagrebu. 

Futura Medical Group, osnovana kapitalom tvrtke Futura Partners, vođena je ekspertizom Ognjena Bagatina i Bojana Pintarića, pokretačima regionalno poznate Poliklinike Bagatin, a koji sada stoje i iza Poliklinike Sinteza. Nova akvizicija i širenje poslovanja na Kvarner logičan je korak za direktora Ognjena Bagatina, budući da unazad dvije godine raste broj zadovoljnih klijenata.