stručnjaci za preuzimanja

Ascendant Capital Advisors postali IMAP Jugoistočna Europa

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 22.11.2018 21:05
  • Objavljeno 22.11.2018 u 21:05
Jurgis Oniunas

Jurgis Oniunas

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Foto Miro

Domaća konzultantska kompanija Ascendant Capital Advisors, specijalizirana za savjetovanje prilikom korporativnih spajanja i preuzimanja (M&A), nastavlja poslovati kao IMAP Jugoistočna Europa (IMAP SEE ). Domaća kompanija bila je dio IMAP mreže od samog osnivanja, a sada promjenom imena dodatno naglašava pripadnost globalnoj konzultantskoj grupaciji s uredima u 60 zemalja diljem svijeta te godišnjom uspješnom realizacijom preko 12 milijardi dolara vrijednih transakcija.

Nakon 15 godina iskustva u pronalasku investitora koji donose dodanu vrijednost poduzetnicima u regiji i njihovim već etabliranim biznisima, kompanija će pod imenom IMAP Jugoistočna Europa bolje odražavati ulogu ekskluzivnog partnera IMAP-a za regiju, kao i snažniju integraciju s IMAP partnerima širom svijeta. IMAP Jugoistočna Europa ima urede u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji.

„Ponosan sam i zadovoljan ovakvim razvojem događaja jer on pokazuje da su naša tržišta zrela za jačanje prekogranične suradnje i dijeljenje ekspertize IMAP stručnjaka diljem svijeta. Svakom transakcijom IMAP partneri svojim klijentima donose dodanu vrijednost, izvrsnost u realizaciji transakcija i prilagođene financijske savjete“, rekao je Jurgis Oniunas, osnivački partner IMAP SEE i predsjednik IMAP-a.

Konzultanti IMAP Jugoistočne Europe su u proteklih 15 godina uspješno zaključili gotovo 50 transakcija spajanja i preuzimanja, brojne procjene vrijednosti kompanija, ali i mnogobrojne projekte savjetovanja u restrukturiranjima i financijskom savjetovanju. IMAP Jugoistočna Europa najveću ekspertizu razvila je u segmentu srednjih poduzeća diljem regije.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!