POSEBNA PONUDA

Lexus RX: Vožnja u budućnost sa stilom i tehnologijom

14.06.2024 u 16:34

Bionic
Reading

Lexus RX HEV u opremi COMFORT RX 2.5 TNGA HEV (184 kW / 250 KS) trenutno se može kupiti po cijeni od 87.504 eura isključivo za plaćanje gotovinom i uz posebne pogodnosti za Lexus financiranje

U svijetu luksuznih SUV vozila, Lexus RX zauzima posebno mjesto, spajajući vrhunsku tehnologiju s bezvremenskim dizajnom i ekološkom sviješću. Ovaj model, već poznat po svojoj eleganciji i udobnosti, donosi nove inovacije koje ga čine nezaobilaznim izborom za sve ljubitelje prestižnih automobila.

Lexus RX se ističe svojim sofisticiranim dizajnom koji privlači poglede na svakom koraku. Njegove linije su smjele, a prednja maska daje vozilu moćan i prepoznatljiv izgled. Međutim, ono što zaista čini ovaj model posebnim je kombinacija luksuza i tehnologije koja postavlja nove standarde u automobilskoj industriji.

Unutrašnjost Lexusa RX je pravo utočište moderne tehnologije i luksuza. Sa ekranom osjetljivim na dodir od 14 inča, naprednim infotainment sistemom i bežičnim punjenjem za mobilne uređaje, svaki putnik ima osjećaj kao da se nalazi u vožnji budućnosti. Također, premium materijali kao što su drvo i koža stvaraju ambijent vrhunske elegancije i komfora.

Jedan od najznačajnijih aduta Lexusa RX je njegova hibridna tehnologija. S motorom koji kombinira benzinsku i električnu energiju, RX ne samo da pruža izvanredne performanse, već i smanjuje emisiju štetnih plinova. Ova kombinacija omogućava vozačima da uživaju u dinamičnoj vožnji uz ekološku osviještenost, što je danas sve važniji faktor pri odabiru automobila.

Lexus je poznat po svojim visokim standardima sigurnosti, a RX nije iznimka. Sa naprednim sistemima kao što su prilagodljivi tempomat, sistem za detekciju mrtvog kuta i automatsko kočenje u slučaju opasnosti, svaki putnik može biti siguran da je u dobrim rukama. Lexusova filozofija je da vozačima pruži ne samo udobnost i stil, već i mir i sigurnost na cesti.

Lexus RX je mnogo više od automobila; to je simbol inovacije, luksuza i ekološke osviještenosti. Sa svojim naprednim tehnologijama i elegantnim dizajnom, RX postavlja nove standarde u svijetu luksuznih SUV vozila. Za sve one koji traže savršen spoj performansi, udobnosti i odgovornosti prema okolišu, Lexus RX je izbor koji donosi budućnost već danas.

Lexus RX HEV u opremi COMFORT RX 2.5 TNGA HEV (184 kW / 250 KS) trenutno se može kupiti po cijeni od 87.504 eura isključivo za plaćanje gotovinom i uz posebne pogodnosti za Lexus financiranje.

Bogata oprema COMFORT sadrži:

  • Hibridni pogon
  • Automatski CVT mjenjač
  • LEXUS SAFETY SENSE 3® paket aktivne sigurnosti
  • Lexus multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 14"
  • Grijanje prednjih sjedala
  • Stražnja kamera za pomoć pri vožnji unatrag i opcijom čišćenja
  • 19’’ aluminijski naplatci

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći na sljedećoj poveznici.