Posebna ponuda

Dragulj Lexus brenda: UX je moderni, kompaktni crossover uz luksuzni doživljaj

09.08.2023 u 11:16

Bionic
Reading

Opremljen pionirskim Lexus sigurnosnim sustavom +, koji uključuje sustav predviđanja sudara te po novome i dnevnu/noćnu detekciju pješaka i detekciju bicikala tijekom dana, UX pruža sigurnosne performanse vodeće u klasi i ima prestižnu ocjenu od 5 zvjezdica na Euro NCAP testu

Za Lexus UX kažu da je skriveni dragulj Lexus brenda. Stvoren za doživljaj i avanturu, ovaj kompaktni crossover spaja snažne performanse SUV-a s okretnim upravljanjem hatchbacka. Cilj njegova modernog dizajna bio je utjeloviti stil slobodnog duha koji bi se svidio modernim urbanim istraživačima koji traže svjež, dinamičan pogled na luksuzni način života.

Interijer Lexusa UX zaista je nešto posebno. Odaje dojam luksuza sa vrlo visoko inteligentnom tehnologijom poput „hands-free“ električnih stražnjih podiznih vrata, S-Flow klima uređaja i klimatskog asistenta, kao i Mark Levinson® Premium Surround Sound audio sustava s 13 zvučnika i novog Lexus Link multimedijskog sučelja.

LEXUS UX HYBRID 250h (2 FWD E-CVT F SPORT DESIGN) Izvor: Promo fotografije / Autor: Lexus

Opremljen pionirskim Lexus sigurnosnim sustavom +, koji uključuje sustav predviđanja sudara te po novome i dnevnu/noćnu detekciju pješaka i detekciju bicikala tijekom dana, UX pruža sigurnosne performanse vodeće u klasi i ima prestižnu ocjenu od 5 zvjezdica na Euro NCAP testu.

Lexusov sigurnosni sustav + uključuje: sustav predviđanja sudara s detekcijom pješaka, dinamički radarski tempomat, detekciju prometnih znakova, sustav pomoći za zadržavanje u voznom traku, automatska duga svjetla, pomoć pri upravljanju u nuždi i pomoć pri skretanju na raskrižju.

  • +10
LEXUS UX HYBRID 250h (2 FWD E-CVT F SPORT DESIGN) Izvor: Promo fotografije / Autor: Lexus

Ovaj model zaista može zadovoljiti sve potrebe baš svakog kupca, ali i puno više od toga. Trenutno se nalazi na posebnoj ponudi uz akcijsku cijenu modela UX HYBRID 250h (2 FWD E-CVT F SPORT DESIGN) od 44.750,00 €/337.168,88 kn, isključivo uz Lexus financiranje.

Vozila se nalaze na zalihi i dostupna su odmah.

Bogata dodatna oprema ovog modela sadrži:

  • PAKET LEXUS SAFETY SYSTEM+
  • Lexus multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 8".
  • Automatski dvozonski klima uređaj s dodatnim električnim grijačem i Nano E ionizatorom zraka .
  • Senzor za kišu.
  • Prednji i stražnji parking senzori.
  • Stražnja kamera za pomoć pri vožnji unatrag.
  • 6 zvučnika.
  • Sjedala presvučena Tahara kožom.Zatamnjena stakla.
  • F SPORT dizajn (prednja maska, branici).
  • 18'' F SPORT aluminijski naplatci.

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći na: LEXUS UX HYBRID 250h (2 FWD E-CVT F SPORT DESIGN)