UVIJEK U TRENDU

Najstajliš pomoćnica Djeda Božićnjaka: Melania Trump u najpoželjnijim čizmama sezone

12.12.2018 u 10:33

Bionic
Reading

Melania Trump pokazala je veliko srce, posjetivši u ovo blagdansko razdoblje vojnu bazu u Washingtonu na poziv američkih marinaca koji svake godine ususret Božiću organiziraju akciju Toys for Tots u sklopu koje skupljaju igračke za djecu. Prva dama obradovala je mališane poklon paketima te im se pridružila u crtanju, a iako je u više navrata istaknula kako joj je draže kada se mediji bave njezinim službenim dužnostima, umjesto onime što je odjenula, u centru pažnje ponovno je bio njezin stajling

Dok se predsjednik Donald Trump bavi političkim pitanjima u državi, prva dama Melania Trump bavi se humanitarnim radom, odabire božićne dekoracije za Bijelu kuću i organizira zabave. U utorak je posjetila vojnu bazu u Washingtonu gdje je na poziv američkih marinaca održala kratak govor i baš poput Djeda Božićnjaka djecu obradovala poklonima.

48-godišnja Slovenka odlučila se za nešto ležerniji stajling, ali istovremeno vrlo trendi, a nije se mogla odreći ni visokih potpetica koje nosi u većini slučajeva. Pripijene tamnoplave traperice skinny kroja Melania je uskladila s kariranom jaknicom u kombinaciji crvene i plave, a riječ je o jakni njemačkog dizajnera Tomasa Maiera čija cijena iznosi oko 6,900 kuna.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je ujedno i prvi put da je američka prva dama odabrala kreaciju spomenutog dizajnera, a cjelokupan stajling začinila je još jednim trendi komadom koji je posljednjih mjeseci preplavio trgovine i postao predmet žudnje trendseterica diljem svijeta - zgužvane čizme.

Zgužvane ili naborane čizme ove su zime najpoželjniji komad koji će preplaviti ulice, barem ako je suditi prema ponudi u trgovinama, a prva dama je pokazala u više navrata kako itekako prati trendove.

  • +18
Zgužvane čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Melania se pridružila djeci u crtanju i bojanju te im podijelila božićne poklone - bojanke i slatkiše, nakon čega je održala i kratki govor, zahvalivši se marincima na hvale vrijednoj akciji Toys for Tots, doniravši im u ime Bijele kuće 100 knjiga.

'Veselim se ovom okupljanju još otkako je završilo prošlogodišnje druženje. Kao majka smatram da su djeca najdragocjeniji dar. Ona nam pružaju toliko životne radosti', rekla je Melania u svom obraćanju.