UVIJEK SAVRŠENO

Tko zapravo stoji iza besprijekornih stajlinga Melanije Trump

05.12.2018 u 20:29

Bionic
Reading

Melania Trump s puni pravom nosi naziv jedne od najbolje odjevenih žena svijeta, a svaki je njezin stajling osmišljen do posljednjih detalja

Iako su je kad je kad je postala prva dama Amerike mnogi dizajneri bojkotirali, iza njezinih besprijekornih kombinacija stoji njezina mlađa sestra Ines Knauss koja joj pomaže oko izbora kombinacija.

'Umjesto da joj odjeću dostave u Bijelu kuću, Melania je zatražila da joj stilisti i dizajneri komade odjeće šalju u Trump Tower. Jednom ili dva puta mjesečno, prva dama u velikoj tajnosti dolazi u New Yorku gdje joj Ines pomaže oko odabira', rekao je jedan dobro upućen izvor.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Mlađa sestra prve dame Ines živi samo u apartmanu u Trump Toweru gdje je Melania živjela prije nego se udala za Donalda Trumpa.

O njezinoj se sestri vrlo malo zna. 'Ona i Melania su jako bliske. Ines je samozatajna i ne voli se pojavljivati u medijima', kaže taj izvor.

Ines je nekad proučavala modni dizajn, a zatim se preselila u New York kad je Melania potpisala ugovor s Paolom Zampollijem koji ju je i upoznao s Trumpom.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Svi članovi obitelji Knauss imaju sjajan osjećaj za stil, osobito njihova majka', rekao je Zampolli.

Ipak, Melanijina glasnogovornica je kazala kako Ines ipak nije stilistica prve dame.

  • +9
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Gospođa Trump i njezina sestra vrlo su bliske, no ne pomaže joj oko osmišljavanja stajlinga. Melania Trump uvijek na kraju sama odlučuje o svakoj svojoj kombinaciji', rekla je njezina glasnogovornica.

Usprkos bojkotu slavnih dizajnera poput Marca Jacobsa, Toma Forda i Zaca Posena, Melania je vrlo brzo pronašla ništa manje atraktivnu zamjenu u drugom renomiranim modnim kućama svjetskog glasa poput Dolce & Gabbane, Ralpha Laurena, Guccija, Elieja Saaba i dr.