blagdanska nagradnjača

Ovaj utorak daruju vas Lenovo, Podravka, Green and more, Naklada Ljevak, Viška kuća na adventu, Mozaik knjiga, Sony mobile, PIK, Becutan, SVR

18.12.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Kako bi sudjelovali u blagdanskoj nagradnjači i osvojili vrijedne poklone naših partnera pronađite nagradno pitanje u članku i uključite se u blagdansku čaroliju tportala

Lenovo Tab 3 10

Puno zabave, još vrijednosti.

Lenovo Tab 3 10 Plus i Business Edition napravljeni su uz zabavu i rade na umu. Uz Tab 3 10 Plus uživajte u filmovima i igrama u oštroj Full HD razlučivosti. Ugrađeni dvokanalni zvučnici i dug životni vijek baterije čine Tab 3 10 Plus idealnim prenosivim kino filmom / pratiteljem za promatranje zvukova. Tab 3 10 Business Edition je uistinu pametan izbor za posao s do 12 nevjerojatnih sati trajanja baterije i snažan Android ™ for Work softver.

Osvojite Podravka slatki poklon paket

Hladne zimske dane i večeri rado provodimo u toplini doma s dragim osobama igrajući društvene igre ili gledajući televiziju uz obavezni topli napitak i slatki zalogaj. Stoga vam Podravka donosi slatki poklon paket koji će vas sigurno ugrijati i razveseliti. U paketu vam darujemo: Čaj od kamilice s medom, majčine dušice, planinski, zeleni, čaj s metvicom, vrući đumbir s limunom i bakin čaj; Dolcela puding od čokolade i vanilije; Džem od marelice, aronije i ekstra borovnice; Marmeladu od naranče s đumbirom i fantastične gotove smjese za moderne raspucance i tradicionalne gingerbread keksiće.

Green and more vam daruje mladu zelenu pšenicu u medu

  • Mlada zelena pšenica i bagremov med su se sljubili u Liquid Sun kombinaciji kao Mlada zelena pšenica u krem medu. Njihovo međusobno djelovanje vas čini vitalnijima, potiče umnu aktivnost te jača imunitet – idealan pratitelj u zimsko vrijeme. Kombinacija oba sastojka s Hrvatskih polja čine ovu ekološku formulaciju jednostavno neodoljivom. Elementi koji nedostaju u vašim stanicama mogu se nadopuniti konzumacijom ovog pripravka izbalansirane formule duple učinkovitosti. Jako je ukusan pa će ju s veseljem konzumrati i djeca te osobe koje ne smiju koristiti gluten jer ga mlada pšenica ne sadrži. Osim direktne konzumacije, možete njome oplemeniti i smoothie, jogurt, mliječni napitak ili palačinke. Pogodna i za gluten osjetljive osobe, što podržava i gluten free certifikat, uz već poznati eko, nosioc je i standarda HALAL kvalitete. Blagog je i ugodnog okusa, ekološki dodatak prehrani, pomoć kod raznih stanja, te za dugovječniji i kvalitetniji život!

Naklada Ljevak vas daruje dječjim romanom autorice Maje Lunde 'Snježna sestra: Božićna priča'

Maja Lunde

Snježna sestra: Božićna priča

  • Područje: dječja književnost
  • ISBN: 978-953-355-219-4
  • Biblioteka: Posebna izdanja
  • Izdavač: Naklada LJEVAK
  • Godina: studeni 2018.
  • Broj stranica: 193
  • Format: 24 x 27 cm
  • Uvez: tvrdi = 149 kn
  • UDK= 821.113.5-93-31=163.42
  • Urednica: Nada Brnardić
  • Prevoditeljica: Željka Černok

Najljepša ovogodišnja božićna priča Snježna sestra doživjela je 12 izdanja u Norveškoj i prodana je u preko nevjerojatnih 250 000 primjeraka.

Bliži se Badnjak, dan kada Kristian slavi jedanaesti rođendan. To je za njega dosad uvijek bio najbolji dan u godini, ispunjen mirisom paprenjaka, mandarina i okićenoga božićnog drvca, pucketanjem vatre u kaminu i treperenjem svijeća na svečano urešenom blagdanskom stolu. Sve su to stvari koje čine Božić i zato im se Kristian svake godine silno veselio, no ove godine ništa nije kao obično i čini se da je u njegovoj obitelji ovaj put Božić otkazan... A onda Kristian susreće veselu djevojčicu Hedvigu, koja nestrpljivo iščekuje Božić, i počinje vjerovati da nije sve izgubljeno. No nešto je čudno u vezi s Hedviginom kućom. I tko je taj starac koji se šulja oko njezine kuće?


Viška priča poklanja poklon obrok

U gastro ponudi Adventa u Zagrebu ponovo su delicije viške konobe koja je u ljeto 2017. svakodnevno oduševljavala glavnu postavu filma 'Mamma Mia 2'. Viška pogača, viško crno i bijelo kuhano vino, 14 vrsta viških rakija, hroštule i cviti kao autohtoni viški kolači i razni drugi specijaliteti otoka Visa i ove su godine na zagrebačkim ulicama tijekom Adventa. Nakon što je u prve dvije godine lakoćom izazivala oduševljenje posjetitelja te postala top lokacija za odlično kuhano vino, izvrsne rakije te ukusnu hranu, 'Viška priča' na zagrebački Advent vraća se i treći put te je ovog prosinca prisutna na tri lokacije: Strossmayerovo šetalište, Europski trg te Ledeni park na Tomislavcu. Iako je dosad upravo viška pogača bila zaštitni znak Viške priče, ove godine – ukusni riblji ražnjići koji kombiniraju povrće i dvije vrste riba, bit će pravo otkriće svakome tko ih isproba.

S obzirom da je neizostavni element uličnog adventskog ugođaja kuhano vino, ne propustite autohtona vina otoka Visa - viški plavac mali kao sortu crnog te kuc kao sortu bijelog, jer riječ je o najboljim kuhanim vinima koje ćete ove zime u Zagrebu isprobati. S obzirom da su, osim vina, na Adventu vrlo tražene i rakije – Viška priča omogućuje vam susret s čak 14 različitih vrsta autohtonih rakija s otoka Visa pa, ako vam nije u planu skori odlazak na ovaj prekrasan hrvatski otok, Advent u Zagrebu idealna je prilika da ih isprobate s obzirom da se proizvode u prilično malim i ekskluzivnim količinama te ih nema u slobodnojprodaji.

Ponudu Viške priče na Adventu u Zagrebu čine: viška pogača, viški plavac mali, bijelo vino kuc, 14 viških rakija, hroštule i cviti – autohtoni viški kolači, energetski kolač od smokve i ljekovitih trava – hib i dr.

Osvojite hit knjigu 'Mali požari posvuda'

Jedna od knjiga o kojoj se posljednjih tjedana ponajviše priča je definitivno 'Mali požari posvuda'. Radi se o romanu koji je proglašen najboljim na Goodreadsu za prošlu godinu po izboru čitatelja, a u nagradnoj igri možete osvojiti svoj primjerak knjige ukoliko ste je propustili na Interliberu.

U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano – od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspjeha njegovih stanovnika. Duh grada nitko ne utjelovljuje bolje od Elene Richardson, kojoj je igranje po pravilima nit vodilja u životu.

Sve je savršeno dok u taj idilični mjehur od sapunice ne dođe tajanstvena umjetnica i samohrana majka Mia Warren sa svojom kćeri Pearl, tinejdžericom, i unajmi kuću od Richardsonovih. Mia i Pearl brzo će postati više od podstanarki: ni jedno od četvero djece Richardsona ne može odoljeti tom neobičnom paru majka-kći. Ali Mia sa sobom nosi zagonetnu prošlost i prezir prema pravilima, koji bi tu brižnu zajednicu mogao okrenuti naglavačke.

Kad stari obiteljski prijatelji Richardsona pokušaju posvojiti dijete kineskoga podrijetla, borba za skrbništvo dramatično će podijeliti grad – i staviti Miju i Elenu na suprotstavljene strane. Sumnjajući u Miju i njezine motive, Elena je odlučna otkriti tajne Mijine prošlosti. Ali zbog te opsesije platit će neočekivanu, strašnu cijenu. Nije sve tako kako se čini, a više detalja pronađite u romanu kojeg nećete moći ispustiti iz ruku.

Sony ti daruje Sony Xperia XZ2 - Zabava do krajnjih granica

Možete se potpuno prepustiti omiljenim filmovima uz prošireni 5,7-inčni HDR Full HD+ 18:9 zaslon i uživati u nevjerojatnom prikazu boja i kontrastu. Motion Eye™ kamera prva je kamera na svijetu u smartphoneu, koja može snimati u 4K HDR-u pa možete snimiti svakodnevne trenutke tako da izgledaju poput filmskih, a za dozu drame koristite Super slow motion 960fps videosnimanje. Koristite 3D Creator aplikacija da napravite 3D skenove objekata ili lica prijatelja. Tu su i vrhunski zvučnici sa S-Force Front Surroundom te Dynamic Vibration System te novi dizajn s fluidnom 3D staklenom površinom te Corning® Gorilla® Glass 5 staklom i metalnim okvirom. Pokreće ga najsuvremeniji Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform sa X20 LTE-om. Sve to prate i velika 3180 mAh baterija i učinkovita kontrola potrošnje energije.

PIK Vrbovec poklanja vam paket svojih mesnih delicija spravljenih prema starim recepturama vrhunskih majstora

PIK Vrbovec ima 80 godina dugu tradiciju. Nastao je 1961. godine na temeljima male mesne industrije osnovane još davne 1938. godine. Osluškujući potrebe potrošača PIK je rastao iz godine u godinu, proizvodio mesne delicije prema starim recepturama i stvarao proizvode na kojima su odrastale generacije.

PIK šunke najprepoznatljiviji su PIK-ov brend, a proizvode se od najkvalitetnijih komada mesa svinjskog buta. S ponosom nose oznaku Odabrale mame, kao i Best Buy nagradu za najbolji omjer cijene i kvalitete. Prepoznatljivost PIK-u daje i široka lepeza trajnih kobasica od kojih se posebno istuče Panona salama, proizvedena u tradicionalnom stilu s cijelim zrncima papra koji joj daju jedinstven okus. Kranjska kobasica najprodavanija je kobasica na hrvatskom tržištu, a zbog svog blagog okusa idealna je za pripremu raznih variva i mnogih drugih jela. Vrhunska gurmanska poslastica PIK Vrbovca zanimljive povijesti svakako je PIK Mortadela, spremljena prema originalnoj talijanskoj recepturi. Najdraža mesna poslastica najmlađih obožavatelja mesnih prerađevina, no isto tako i onih starijih već dugi niz godina je PIKO.

PIK-ovi proizvodi oživljavaju uspomene i stvaraju nove - već 80 godina. Imamo PIK na ukusne blagdane.

Darujemo 'miris djetinjstva': paket Becutan proizvoda

Kada kažemo 'miris djetinjstva', većina nas pomisli na Becutan i to je jednostavno tako jer riječ je o punih 40 godina tijekom kojih je ovaj omiljen brend proizvoda za njegu bebine i dječje kože razvijao svoj odnos s milijunima potrošača.

Taj je odnos temeljen na značajkama koje su se kroz nekoliko desetaka godina ukorijenile u svijesti i podsvijesti korisnika proizvoda – povjerenju, dosljednosti, tradiciji te neospornoj kvaliteti. Becutan je jedan od onih brendova koji ponosno može reći da se sa svojom zajednicom povezao na onoj najdubljoj emotivnoj razini koja se dijeli među generacijama i lako prenosi s roditelja na potomstvo, s jednog reda obiteljskog stabla na drugo.

Tportal.hr ovog vas tjedna nagrađuje s čak 10 poklon paketa Becutanovih proizvoda. Sretni dobitnici na adrese će dobiti kutijice u kojima mogu pronaći: 1 šampon za djecu, 1 kupku za djecu, 1 Becutan kremu za djecu, ulje s lavandom, biorazgradive maramice, šampon i kupku lavande (2u1) te 1 Becutan sapun s lavandom. A za sve one koji ne budu sretne ruke, ove subote – 22.12.2018., u Ledenom parku zagrebačkog parka Tomislavac Becutan je priredio tradicionalno blagdansko druženje za sve vaše mališane, uz pregršt zabavnih i nagradnih igara, prigodni koncert, zabavno-edukativne dječje predstave i sl.

SVR vam poklanja HYDRACID C50 masku!

Nova SVR HYDRACID C50 maska u pjeni sadrži visoku koncentraciju dermatološki aktivnih sastojaka. Pruža trenutnu blistavost tenu sa visokom koncentracijom stabiliziranog vitamina C. Antioksidansi stimuliraju sintezu kolagena, ujednačavaju boju tena dok biljka evodia, koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini, osvjetljava ten te mu daje zdrav i svjež izgled. Glukonolakton u sastavu zaglađuje i poboljšava teksturu kože.

Maska intenzivno popunjavanja kožu

niacinamid: zaglađuje, djeluje protuupalno, obnavlja kožnu barijeru.

hijaluronska kiseline velike molekulske mase: hidratizira i popunjava sitne bore

ekstrakt crvene alge: ograničava transepidermalni gubitak vlage (TEWL), djeluje na trenutnu i dugotrajnu hidrataciju

Za sve tipove kože. Za kožu bez sjaja, protiv preuranjenog starenja i tamnih mrlja. Visoko tolerantna formula čak i za osjetljivu kožu. Bez parabena. Blagi miris citrusa koji ne sadrži alergene. Korištenje: prije upotrebe dobro protresti. Nanijeti na prethodno očišćenu kožu lica tri puta tjedno. Pjenu istisnuti u dlanove te umasirati na lice.

Dobitnici su:

Mirjana Marin (SVR), Niko Crvelin (PIK), Ljiljana Stanić (Becutan), Ranka Capan (Mozaik knjiga), Željko Karačić (Viška priča), Davorin Gluhak (Green and more), Iva Bezuk (Naklada Ljevak), Ivan Miler (Sony Mobile), Fabijan Lukin (Podravka), Melita Miković (Lenovo).

Genijalni recepti, originalni pokloni i samo dobre vijesti čitaj na blagdanskom izdanju tportala!