KOSOR ODGOVARA LINIĆU

'Zvrndat ću dok ne razriješim aferu Daimler'

21.07.2010 u 12:17

Bionic
Reading

Slavko Linić očito je osvojio prijelaznu zastavicu za srpanj u natjecanju SDP-ovaca tko će jače, žešće i nepristojnije uvrijediti premijerku, prokomentirala je premijerka Jadranka Kosor danas izjavu Slavka Linića, u kojoj je uspoređuje s muhom koja "zvrnda".

Ni mene niti druge takve uvrede se ne dotiču, budući da dolaze od osobe takvoga profila koji stalno vrijeđa, rekla je Kosor novinarima nakon današnjeg sastanka u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

'Unatoč tome, ja ću zvrndati sve dok ne dobijemo imena visokih dužnosnika vlade u kojoj je Linić bio potpredsjednik, koji su u aferi Daimler dobili velike količine novca', dodala je Kosor

Odgovarajući na pitanje o pozivu SDP-a vladi da izmijeni Zakon o referendumu, Kosor je ustvrdila da većina u zagrebačkoj Skupštini "mora rješavati probleme koje su sami stvorili".

SDP dugo godina vlada Zagrebom, a prošle godine je na lokalnim izborima predsjednik SDP-a Zoran Milanović za gradonačelnika predložio upravo Milana Bandića, kojega danas žele srušiti, podsjetila je Kosor, dodavši kako je to problem koji sami SDP-ovci moraju rješavati.