PRITISAK SE POJAČAVA

Kujundžić bez riječi izjurio sa sastanka s Plenkovićem, u 13:30 objavljuje odlazi li ili ne

27.01.2020 u 11:04

Bionic
Reading

Za N1 televiziju je neslužbeno potvrđeno da Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu provjerava sve napise vezane uz ministra Milana Kujundžića. U međuvremenu Kujundžić je došao na još jedan sastanak u Vladi, a iz Banskih dvora potvrdili su da će ministar zdravstva u 13:30 održati press konferenciju

Milan Kujundžić u ponedjeljak je ponovno pozvan u Vladu. Dolazeći u Banske dvore kazao je da je došao razgovarati s premijerom, a da će poslije razgovarati s hrvatskom javnošću putem medija.

Upitan hoće li podnijeti ostavku, kazao je: 'Čujemo se poslije'.

Ministar će iza podneva izašao iz vlade, ali izjave ipak nije davao. Javnosti bi se trebao obratiti u 13:30 na press konferenciji u Ministarstvu zdravstva, doznaje se u Vladi.

Kujundžić jutros nije došao na pressicu Ministarstva zdravstva jer se, kako doznaje Jutarnji, sastao sa svojim odvjetnicima.

Tijekom vikenda održan je jedan sastanak, a iz Vlade su poručili da će sve u vezi toga biti jasnije početkom ovoga tjedna.U odlukama koje slijede vodit će računa o stabilnosti Vlade i HDZ-a, poručeno je.

Sam Milan Kujundžić tijekom vikenda bio je nedostupan za izjave.

"Koliko su ljudi zarađivali, što su imali, što imaju, što su dobili u vrijeme komunizma, što su dobili privatizacijom što su dobili sada. Dakle, mislim da hrvatskoj državi, hrvatskom narodu, a posebice hrvatskoj djeci treba istina o svakome", rekao je Kujundžić prije par dana.

Milan Kujundžić dolazi u Vladu Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL