pojačanje u 9. izbornoj jedinici

Ljiljana Zmijanović pristupila Škorinom Domovinskom pokretu

29.05.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Ljiljana Zmijanović, javnosti najpoznatija kao bivša voditeljica Službe za prezentaciju NP Krka pristupila je Domovinskom pokretu te će na predstojećim parlamentarnim izborima biti kandidatkinja na listi u 9. izbornoj jedinici, poručili su iz Domovinskog pokreta

Hrvatska braniteljica dr. sc. Ljiljana Zmijanović pristupila je Domovinskom pokretu te će na predstojećim parlamentarnim izborima biti kandidatkinja na listi u 9. izbornoj jedinici, priopćili su iz Domovinskog pokreta.

'Sloboda odabira je ona koja nas određuje kao ljude, a moj odabir je Domovinski pokret. Želim dati doprinos Domovini koja se voli svakim udahom, svakom riječju i svakim djelom', objašnjava Ljiljana Zmijanović zašto se priključila Domovinskom pokretu.

Doktorica je društvenih znanosti u polju ekonomije, bila je vojnikinja u Domovinskom ratu od 1991. do 1993. godine (elitne postrojbe-borbeni sektor). Od 1997. do 2009. godine bila je voditeljica Službe za prezentaciju NP Krka, a uz to bila je voditeljica više projekta, znanstvenih ekspedicija i ekoloških programa. Članica je Hrvatskog društva ekonomista i Ronilačkog kluba veterana 4GBR, a dobitnica je i Povelje FEST-a „Zasluge za turizam“ 2002. i 2003.