U VIROVITICI

Zbog prevrnute cisterne s amonijakom promet u prekidu

06.10.2011 u 09:14

Bionic
Reading

Zbog prevrnute cisterne prekinut je promet u Virovitici, na križanju Podravske magistrale i ulice Ljudevita Gaja, pa prometna policija regulira obilazak, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK)

Magla, mjestimice gusta, smanjuje vidljivost na dionici autoceste A 1 od tunela Mala Kapela do tunela Sveti Rok i na autocesti A 3 između Ivanje Reke i Slavonskog Broda. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, od tunela Čardak do tunela Podvugleš zbog radova će se u smjeru Rijeke voziti jednim trakom i na čvoru Delnice radovi vozit će se jednim trakom, usporeno.

Na dionici autoceste A 1 Zagreb-Karlovac između 2. i 5. kilometra vozi se južnim kolnikom, dvosmjerno, a na čvoru Ravča zatvoren je ulazni krak u smjeru Dubrovnika. Između Gospića i tunela Sveti Rok na nekoliko dionica vozi se jednim trakom.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.