deset dana popusta

Započela ogromna sniženja na Steamu

12.07.2013 u 03:33

Bionic
Reading

Valve već tradicionalno organizira još jedno veliko sniženje na kojemu se igre mogu kupiti s popustima koji se penju do 75%

Ljetna rasprodaja na Steamu upravo je započela i potrajati će punih desetak dana, do 22 srpnja. Kao i uvijek, rasprodaja se sastoji od tri dijela. Postoje dnevna sniženja koja traju 24 sata, 'Flash' sniženja koja traju po osam sati i na kraju sniženja po izboru publike.

 

Steam

Steam je već godinama najpopularniji svjetski servis za online prodaju igara. Čim igru kupite, ona se instantno pojavljuje u vašoj zbirci i spremna je za instalaciju i igranje.

S obzirom da igre nisu u fizičkom obliku, u svoj Steam account možete se ulogirati s bilo kojeg računala i na njemu opet zaigrati baš bilo koju igru iz vlastite zbirke, a Steam se u isto vrijeme brine i da svi vaši naslovi imaju najnovije nadogradnje u vidu patcheva.

Na dnevnom sniženju trenutno su sljedeći naslovi:

 

Grid 2 (popust od 25%)

Defiance (popust od 66%)

Left 4 Dead 2 (popust od 75%)
Hotline Miami (popust od 75%)
Toki Tori 2 (popust od 34%)
Scribblenauts Unlimited (popust od 75%)
Call of Juarez: Gunslinger (popust od 33%)
Don't Starve (popust od 20%)
Endless Space: Emperor Edition (popust od 66%)
Mars: Wars Logs (popust od 33%)
BioShock: Infinite (popust od 50%)
Antichamber (popust od 66%)

 

 

 

Najpametnije je ipak pratiti ponude na Flash rasprodajama irasprodajama prema izboru igrača (igrači glasuju koje igre žele napopustima). Naime, na tim rasprodajama nude se naslovi na maksimalnimsniženjima na kojima se kasnije u pravilu pojavljuju i igre iz dnevnihponuda s još većim popustima. Svakako bacite oko i na rubrike 'Ispod 5€'te 'Ispod 10€' u kojima se često mogu naći dodatni naslovi nasniženjima koja nisu istaknuta na vrhu stranice'.

 

Što još čekate? Ovo je izvrsna prilika da si priuštite naslove kojisu vam zbog cijene u proteklih godinu dana bili izvan dohvata.