DAO 50.000 KN ZA ŽENINE ZAVJESE

Zadrani bijesni na rasipnog Kalmetu

30.09.2013 u 08:53

Bionic
Reading

Stanari Basaričekove ulice na Plovaniji u Zadru, koji već četiri godine čekaju da se riješi problem odvodnje, pobjesnjeli su kad su vidjeli da Grad, na čijem je čelu ponovno Božidar Kalmeta, kupuje zavjese vrijedne 50.000 kuna, otkriva 24sata

'U planu nigdje nema rješavanja oborinskih voda za našu ulicu. Nas pedesetak obitelji koje stanujemo u toj ulici za velikih kiša ne može prići glavnoj prometnici. To je prava poplava', rekao je za 24sata Miljenko Marić. Istaknuo je kako im je prije četiri godine pročelnik Upravnoga odjela za graditeljstvo Matko Segarić rekao kako će se taj problem riješiti 2010. godine.

'Prošle su tri godine od tada i ništa. Važno je da se kupuju zavjese umjesto da se ljudima omogući normalan život', ogorčen je Marić.

Navodi da je zavjese naručio Upravni odjel za gradsku samoupravu i opće poslove kojemu je na čelu Kalmetina supruga Dolores Grdović-Kalmeta.

'Trebalo bi provjeriti o kojoj količini i za koje potrebe se nabavljaju spomenute zavjese. No, u svakom slučaju nije vrijeme za trošenje na manje bitne detalje', smatra vijećnica Omerka Šarić (SDP).