ZVALI SU GA 'BRZI'

WoW: Cataclysm savladan u nekoliko sati

08.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Najnovija ekspanzija za World of Warcraft, Cataclysm, jednom fanatiku potrajala je tek – nekoliko sati

World of Warcraft je najvjerojatnije najpopularnija i najmasovnija igra u povijesti gaminga s prosječnom pretplatničkom mjesečnom bazom od oko 12 milijuna igrača. No, ono što svakih godinu dana prodrma taj virtualni svijet su ekspanzije koje uzrokuju naglu porast aktivnosti na serverima i, naravno, daju poticaj najzagriženijim igračima na najrazličitija međusobna nadmetanja.  

 

Jedna od promjena koju je Cataclysm uveo u WoW je i to da je granica najvišeg levela s 80 dignuta na 85. Da bi uspio u tome, igraču pod imenom Athene trebalo je tek šest sati. Kako se radi o igraču iz Europe, gdje je zbog vremenske razlike igra u prodaju krenula ranije no u Sjevernoj Americi, 85. level dostignut je čak dva sata prije no što je igra u SAD-u uopće krenula u prodaju.

 

Dakako, ovo ne znači da je Cataclysm moguće proći u tek nekoliko sati jer on u World of Warcraft unosi čitavu paletu novina i sadržaja za čije proučavanje će vam trebati tjedni i mjeseci.

 

Čestitke Athenu s toplim željama da će upoznati neku finu djevojku, a kako je zvučalo uzbuđenje na voice chatu usred rušenja ovog jedinstvenog rekorda poslušajte u priloženoj snimci: