POVRATAK LEGENDE

William Shatner u novom traileru za Star Trek: The Video Game

02.04.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Vjerojatno najpoznatiji utjelovitelj lika kapetana Jamesa T. Kirka u novom se traileru za 'Star Trek: The Video Game' još jednom pohvatao s ljutim neprijateljem Gornom

Jedna od najslavnijih televizijskih scena koja je ušla u sve anale televizijskog trasha sigurno je i borba između Jamesa T. Kirka i Gorna, ružnog i tromog izvanzemaljca. Upravo na tu borbu referira se novi trailer za 'Star Trek: The Video Game' u kojem sudjeluje i sam William Shatner;

 

 

Kao što možemo vidjeti pri kraju trailera, poznata scena odviti će se i u samoj igri, ali, vjerujemo, mnogo dinamičnije. Dapače, sigurni smo.

 

Star Trek: The Video Game na tržištu će se pojaviti 26. travnja te će poslužiti kao uvod u najnoviji Star Trek film pod imenom 'Into Darkness' koji nas je već osvojio fenomenalnim foršpanima. Vjerujemo da ovoga puta Star Trek na oku imaju i obožavatelji Star Warsa s obzirom da će sljedeći SW film režirati J.J. Abrams, čovjek koji upravo radi na svojoj Star Trek trilogiji.

 

Star Trek: Into Darkness u kino dvoranama će biti u drugoj polovici svibnja, taman nakon što se pozabavite igrom. Na razvoju igre radi studio 'Digital Extremes' koji je dosad radio (u sporednoj ulozi, doduše) na nekoliko impresivnih igara poput BioShocka i Unreal Tournamenta.