miting u Kosovskoj Mitrovici

Vučić na Kosovu: Srba više nema u Kninu u kojem vijori šahovnica koje tamo nikad prije nije bilo

09.09.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić poručio je u nedjelju da je Srbija imala iluziju da je velika i moćna, da je Slobodan Milošević bio "veliki lider, ali mu želje nisu bile realne" zbog čega su Srbi platili veliku cijenu, ali nisu postali veći, a sunarodnjacima je rekao da će ubuduće sve učiniti da im kompromisom s Albancima osigura najvišu razinu sloboda i civilizacijskih standarda.

On je ilustrirajući posljedice ratova po Srbe, rekao kako se "danas u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo" i poručio da "Srbija više nema glava" koje će slati u ratove, a sunarodnjake pozvao na mir i prisebnost jer su potrebni Srbiji koja namjerava postati još razvijenija i ekonomski stabilnija.

Vučić je rekao da građanima želi omogućiti siguran život "na svojoj zemlji" i poručio da Srbi i Albanci danas ne znaju gdje su im granice "jer svi misle drukčije".

Izvor: tportal.hr

Hoću za vas osvojiti sva prava koja ima civilizirani svijet - slobodu i sigurnost, a ako zbog toga moramo učiniti kompromise uvijek ću to uraditi, ali nemojte to zvati pogešnim imenom jer srpske sloge nema već šest stoljeća, rekao je Vučić na skupu u Kosovskoj Mitrovici.

  • +8
Predsjednik Vučić obratio se javnosti u vezi Kosova i Metohije i populacijske politike Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL