ZASAD IZVAN STROJA

Vrsaljko: Ni zbog Reala ne želim pogoršati ozljedu

14.11.2011 u 10:42

Bionic
Reading

Ove sezone Šime Vrsaljko muku muči s kojekakvim ozljedama. Zato ove sezone nije odigrao previše minuta za Dinamo. A muke po Vrsaljku su nastavljene pa će tako propustiti prvenstveni ogled protiv Splita, a visi mu i nastup u Madridu protiv Reala

Dinamovac Šime Vrsaljko od početka sezone nikako da ostane zdrav dulje vrijeme. Uz probleme s ozljedama, Vrsaljko je imao kaznu od tri utakmice neigranja u Ligi prvaka zbog crvenog kartona protiv Malmöa. Sada ga je štrecnula zadnja loža, zbog koje možda ne zaigra ni protiv madridskog Reala u Ligi prvaka.

'Idem na terapije i čekam da prođe ozljeda. Nisam prekrižio mogućnost da zaigram u Maridu, ali neću srljati. Lijepo je igrati na jednom od najljepših stadiona na svijetu, ali ništa nije vrijedno rizika i zdravlja. Radije da se do kraja zaliječim nego da mi se ta ruptura mišića poveća pa da pauza bude još veća', kazao je Vrsaljko u razgovoru za Sportske novosti.

Iako je od početka sezone praktički više izvan terena, Vrsaljko nije pao u depresiju.

'Postoje razdoblja u životu i karijeri kad ti ne ide sve dobro. Pogledajte Olića i što je sve prošao te kako i dalje igra. Ja imam motiva i volje i znam da će opet sve biti dobro. Sve će to proći i ne brinem se', završio je Vrsaljko.