TEŠKA NESREĆA U BREZOVICI

Vozač i suvozačica iz kombija poginuli u sudaru s kamionom

15.03.2011 u 13:53

Bionic
Reading

U teškoj prometnoj nesreći, koja se jutros nešto poslije devet sati dogodila na državnoj cesti Sisak - Popovača, u šumi Brezovici, dvije su osobe poginule. U drugoj nesreći koja se jutros oko šest sati dogodila također u Brezovici lakše je ozlijeđena 23-godišnja djevojka

Na izlazu iz blagog desnog zavoja u smjeru Popovače dostavno vozilo sisačke tvrtke Sunprotect izravno se sudarilo sa šleperom punim kamena iz suprotnog smjera, nakon čega su oba vozila sletjela s ceste. U dostavnom vozilu sisačkih registarskih oznaka, kako neslužbeno doznajemo, život su izgubili vozač Robert Gerin i njegova suputnica Nevenka Puđa Kasaić, oboje zaposleni u Sunprotectu, koji su krenuli na službeni put.

Mrtva su tijela iz smrskanog vozila izvadili vatrogasci. Na očevid su, uz djelatnike PU sisačko-moslavačke, izašli istražni sudac Županijskog suda u Sisku Ivan Veršić i Županijski državni odvjetnik Stipe Vrdoljak. Uzroci teške nesreće još nisu poznati. Za višesatnog očevida promet između Siska i Popovače bio je prekinut.

U drugoj nesreći koja se jutros oko šest sati dogodila također u Brezovici lakše je ozlijeđena 23-godišnja djevojka. Ona je upravljala osobnim vozilom sisačkih registracija te je, izlazeći iz zavoja, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, sletjela s ceste i udarila u stablo. Iako je uništeni automobil izgledao jako loše, djevojka je, srećom, samo lakše ozlijeđena i slijedi joj prekršajna prijava.