MIROSLAV TUĐMAN:

'Vlast vodi politiku moralnog uništenja hrvatskog naroda

  • Autor: Hina/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.12.2009 15:17
  • Objavljeno 13.12.2009 u 15:13
Miroslav Tuđman

Miroslav Tuđman

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Damjan Tadic

Predsjednički kandidat Miroslav Tuđman izjavio je danas na predizbornom skupu u Stupniku kod Zagreba kako sadašnja vlast vodi politiku moralnoga uništenja hrvatskog naroda.

'Hrvatskom narodu treba vratiti njegovo dostojanstvu,' rekao je dodavši kako su kršćanske vrijednosti slobode, istine, pravde i dostojanstva ljudske osobe duboko usađene u samu srž hrvatskoga čovjeka.

Ocijenio je kako se branitelji, zbog kriminalizacije Domovinskoga rata i optužaba da su počinili genocid nad Srbima, danas srame svojoj djeci priznati da su sudjelovali u veličanstvenim pobjedama Hrvatske vojske za oslobođenje Domovine.

'U mojoj kampanji sudjeluju ljudi iz naroda, što je pokazatelj da dijelimo iste one vrijednosti zajedništva i plemenite borbe za slobodu,' rekao je Tuđman dodavši kako je potrebno oživjeti vrijednosti na kojima je stvorena suverena hrvatska država.

Umirovljeni admiral Davor Domazet Lošo ocijenio je subpoenu Haaškog suda Hrvatskoj zastrašujućom, jer je sud, kako je rekao, morao stati u obranu hrvatskih generala od napada Vlade, koja i postoji zahvaljujući tim istim generalima.

'Akcijski plan represivnih mjera protiv časnika i načelnika Glavnoga stožera osmislilo je haaško Tužiteljstvo, a provodi ga hrvatska Vlada,' rekao je Domazet dodavši kako je tim činom suspendirana suverenost hrvatske države.

Ocijenio je da degradaciju nacionalne suverenosti može zaustaviti samo čvrsta, politički i nacionalno izgrađena osoba kao što je predsjednički kandidat Miroslav Tuđman. Bivši zastupnik u kanadskom parlamentu i šef Tuđmanova izbornog stožera Janko Perić smatra kako su neutemeljene ocjene da je glas za Tuđmana rasipanje glasova.

'Glas za druge kandidate je rasipanje glasova', rekao je dodavši kako se Hrvatska nalazi na prekretnici te da ćemo, s obzirom na izbor predsjednika, biti i sami odgovorni za politiku koju će voditi idući predsjednik.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi