kraj mandata

[VIDEO] Posljednji Trumpov predsjednički govor: Zbogom, volimo vas i vratit ćemo se u nekom obliku

20.01.2021 u 15:05

Bionic
Reading

Odlazeći američki predsjednik Donald Trump u vojnoj je bazi Andrews održao posljednji govor kao predsjednik

U svom se govoru zahvalio svima na suradnji te je naglasio kako je njegova administracija postigla mnogo. Okupljenima se obratila i njegova supruga Melania koja je rekla kako joj je bila čast biti njegova Prva dama.

'Hvala ti na ljubavi i potpori', rekla je Melania Trump.

'Ovo što smo napravili bilo je fantastično prema svim standardima. Ponovno smo izgradili američku vojsku, stvorili novu silu pod nazivom 'svemirske snage', što bi bio uspjeh za bilo koju običnu administraciju. A mi nismo bili obična administracija. Pobrinuli smo se za veterane, koji su bili jako loše tretirani prije nego što smo mi došli. Uveli smo najveće porezne olakšice. Nadam se da vam neće povećati poreze, ali ako to naprave, pa rekao sam vam. Obavili smo sjajan posao. Ako sve bude kao dosad, vidjet ćete sjajne brojke. Naša ekonomija će biti poput svemirskog broda, imamo najveću i najbolju ekonomiju. Pandemija nas je snažno pogodila, ali napravili smo gotovo medicinsko čudo i pronašli cjepivo za devet mjeseci iako je razvoj cjepiva trebao trajati godinama”, rekao je Trump, a prenosi N1.

  • +9
Donald Trump napušta Bijelu kuću Izvor: EPA / Autor: AL DRAGO / POOL

Ostavili smo srce na terenu, istaknuo je u govoru. “Bila mi je velika privilegija biti vašim predsjednikom”, poručio je. “Uvijek ću s boriti za vas, slušati i mogu reći da budućnost ove zemlje nikad nije bila svjetlija. Novoj administraciji želim puno sreće i uspjeha. Zbogom, volimo vas i vratit ćemo se u nekom obliku!”, rekao je Trump, a okupljeni su to pozdravili pljeskom i povicima odobravanja.