RJEŠENJE ZA PROMETNE ČEPOVE

[VIDEO] Nasmijala vas je ljutita putnica, a sjećate li se savjeta ovog turista iz Srbije?

24.07.2017 u 22:34

Bionic
Reading

Da čekanje u koloni na naplatnim kućicama ili graničnim prijelazima može biti pogubno za strpljenje, ovih dana pokazala je turistica iz Srbije koja nam je u neznanju poručila kako se nada da nikad nećemo ući u EU. Turisti iz Srbije učestalo imaju prigovor na gužve na hrvatskim prometnicama, a prije dvije godine jedan Beograđanin oduševio je svojim savjetima za njihovo rješenje

Podsjetimo, HRT je prije dvije godine radio reportažu o gužvama na naplatnim kućicama te je ekipa na Lučkom naišla na Beograđanina sa zagrebačkom adresom.

Na pitanje reporterke je li odabrao petak zbog manje gužve, Beograđanin je odlučio pomiješati malo balkanskih i engleskih mudrosti.

'Petkom se čovjek uvijek zezne kad ide, zar je onda svaki petak izuzetak? Stay out of the highway in the fridays. Što je ovo, 'Mad Max'? Seriously?!', pitao se Beograđanin, a odlučio je prokomentirati i posavjetovati nezaštićenu reporterku te ju je upitao 'gdje su joj kapica i 'sanprotekšn''.

Savjeti Beograđanina naišli su na simpatije Izvor: Društvene mreže / Autor: Rosali Hugnar

Na upit novinarke kakvo je stanje na autocesti, mladi Beograđanin odgovorio je kako se ne radi o gužvi, već o katastrofi, poručivši Hrvatskoj da hitno uvede vinjete, što je, za razliku od turistice koja nam je proteklog vikenda zaželjela ostanak izvan Europske unije, naišlo na simpatije.