BJEGUNAC NE STAJE

[VIDEO] Mamić objavio novu snimku: 'Alisa dođi kod nas da vidiš čuda!'

23.03.2021 u 21:53

Bionic
Reading

Zdravko Mamić objavio je na Facebooku još jednu snimku slavlja sa sucima Županijskog suda u Osijeku, potaknut i činjenicom da je sudac Darko Krušlin već angažirao odvjetnika. I to ne bilo koga, već Ljubu Pavasovića Viskovića

'Alisa dođi kod nas da vidiš čuda! Večeras sam u jednom dnevniku doznao da korumpirani suci u Hrvatskoj uzimaju odvjetnike za obranu prije nego je pokrenut kazneni progon i prije nego su čak i službeno razriješeni dužnosti. I to odvjetnike HNK Hajduka, ne bilokakve! Kao odgovor priložit ću Director's cut verziju snimke s rođendanskog slavlja koju je snimio gospon sudac Audemars. Na 31. sekundi videa poslušajte suca Louisa Vekića kako pita Dadu Audemars Krušlina hoće li poslati video mom bratu Zokiju. Onom Zokiju kojem sudi. Da Vekiću, poslao je. Ovog puta vam neće proći mazanje očiju! #ReformaPravosuđa', napisao je Mamić.

Podsjetimo, Ljubo Pavasović Visoković večeras je za RTL Danas iznio niz kritika na račun Mamića.

'Znamo da se radi o jednom iznimno inteligentnom i pametnom i sposobnom čovjeku, no isto tako znamo da se radi o jednom zlonamjernom manipulatoru koji zapravo cijeli niz godina predstavlja sigurnosni problem ove zemlje. Vjerovati njemu da se zalaže za reformu pravosuđa je alanfordovska teza i naravno da o tome ne može biti govora. On ne radi ništa slučajno', rekao je, između ostalog, Pavasović Visković.

E moj narode... Tu smo, gdje smo, ja vas neću iznevjeriti! Sutra je novi dan u borbi za #ReformaPravosuđa.

Objavljuje Zdravko MamićUtorak, 23. ožujka 2021.