DUBOKA 10 METARA

Velika rupa otvorila se na Slavonskoj aveniji u Zagrebu

05.04.2016 u 11:57

Bionic
Reading

Rupa duboka deset metara i promjera na najširem dijelu do četiri metra nastala je na križanju Slavonske ulice s Vrbikom u Zagrebu u ponedjeljak navečer

Nadležne službe izišle su na teren. Križanje Slavonske avenije i Vrbika jedno je od prometnijih križanja u gradu pa je prava sreća što nije bilo ozlijeđenih. Kroz Slavonsku ulicu se može proći, a skretanje u Barohnićevu ulicu i Vrbik je zatvoreno.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama u 23 sata dobio je dojavu od Županijskog centra 112 da se na sjevernom dijelu kolnika na raskrižju Slavonske avenije, ulice Vrbik XIII i Marohnićeve ulice otvorila rupa veličine dva puta četiri metra te dubine oko sedam metara, navodi se u priopćenju Ureda.

Na mjesto događaja upućena je prometna policija, dežurna ekipa Zagrebačkih cesta i službenici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama. Postavljena je privremena prometna signalizacija koja omogućuje sigurno odvijanje prometa. Zagrebačke ceste će pristupiti sanaciji nakon utvrđivanja uzroka nastanka rupe, dodaje se.