vremenska prognoza

Uživanje u suncu samo prvi dio dana jer onda slijedi promjena

19.04.2020 u 07:38

Bionic
Reading

Veći dio dana pretežno sunčano, mjestimice uz umjerenu naoblaku. Poslijepodne u unutrašnjosti naoblačenje, mjestimice s kišom i lokalnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Ujutro je poneka kap kiše moguća na dalmatinskim otocima.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo. U drugom će dijelu dana u unutrašnjosti zapuhati umjeren, prolazno jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a krajem dana na sjevernom Jadranu bura.

Vremenska prognoza 19.5.2020. Izvor: Screenshot / Autor: dhmz.hr

Najviša dnevna temperatura između 20 i 25 °C.

HAK javlja da su vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Povremeni zastoji mogući su na dionicama gdje traju radovi te na lokacijama gdje policijski službenici kontroliraju ulaske u gradove. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb za sav promet zatvoreni su izlazi na čvorovima Oštrovica i Vrata iz smjera Zagreba prema Rijeci te državna cesta između Lučica i Kikovice (DC3) u smjeru Rijeke.

S obzirom na mnogobrojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima savjetujemo da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Stanja u prometu Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa, te da odgode svoja putovanja.

Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija možete pronaći na stranicama Informativnih centara tih država.

  • +6
Lijepo vrijeme Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL