EKSPLOZIJA NA SKALICAMA

Umro profesor Elez, 'tvorac' Miloša Miloševića

Bionic
Reading

Umirovljeni profesor tjelesne kulture i član upravnog odbora Plivačkog kluba Mornar, 70-godišnji Vinko Elez preminuo je u utorak popodne u KBC-u Split od posljedica teškog ozljeđivanja, piše Slobodna Dalmacija

U njegovom stanu na splitskim Skalicama 17. prosinca došlo je do eksplozije plinske boce koja je profesoru nanijela teške tjelesne ozljede u vidu opekotina po licu i gornjem dijelu tijela, piše Slobodna Dalmacija

Iako su prve vijesti govorile o opeklinama koje ne prelaze 20 posto tijela, nažalost njegovo stanje je bilo sve gore i gore te je unatoč velikim naporima liječnika omiljeni profesor preminuo.

Elez je stvorio niz poznatih splitskih plivača, a njegov rad je bio medijski najeksponiraniji kada je stvorio svjetskog prvaka Miloša Miloševića kojeg je trenirao u juniorskoj i prvim godinama seniorske konkurencije.

Sprovod omiljenog i uvaženog sportskog radnika profesora Eleza koji je svoj profesorski vijek završio predajući u Tehničkoj školi bit će 3. siječnja u 12 sati na splitskom groblju Lovrinac, a obitelj moli biti oproštena od posjeta žalovanja.