PRODAJA U OGLASNIKU

Uhićeni dileri Viagre i Vege

16.02.2012 u 14:24

Bionic
Reading

Uhićeni su kazneno prijavljeni zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije

U Splitu su, čini se, vrlo tražene tablete za stimulaciju potencije. Službenici Odjela kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske u razmaku od samo dva dana uhitili su dvojicu preprodavača Vege i Viagre.

U Ulici Ruđera Boškovića na predjelu Split 3 policajci su u ponedjeljak zatekli 26-godišnjeg Ivana D. kod kojeg su pronašli 21 tabletu Vege. Dostavio mu ih je 32-godišnji Mario F. iz Zagreba. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Ivan od 28. kolovoza do 31. prosinca prošle godine prodaju tableta za stimulaciju potencije oglašavao u Malom oglasniku. Pakovanje Vege s četiri tablete prodavao je po 200 kuna.

A jučer su policajci na Poljičkoj cesti zatekli u prodaji Viagre od 100 miligrama i Levitre od 20 miligrama 27-godišnjeg Antonija V. iz Bola na Braču. Pronašli su 40 tableta.

Uhićeni su kazneno prijavljeni zbog nedozvoljene trgovine jer tablete za stimulaciju potencije mogu nabavljati isključivo ovlaštene agencije. U ljekarnama se mogu dobiti samo na recept.