zagreb

U tijeku je sanacija puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Selskoj cesti

28.09.2021 u 08:10

Bionic
Reading

Ekipe Voodopskrbe i odvodnje d.o.o. Zagrebačkog Holdinga u utorak ujutro odmah su izašle na teren i rade na sanaciji puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda na Selskoj cesti, na raskrižju s Baštijanovom ulicom

Do puknuća magistralnog vodoopskrbnog cjevovoda u zagrebačkom naselju Trešnjevci, na raskrižju Selske i Baštijanove došlo je jutros oko 4,50 sati.

 "Ekipe Voodopskrbe i odvodnje d.o.o. odmah su izašle na teren te su započele aktivnosti za sanaciju. Radovi će se  izvoditi do potpune sanacije, a svi potrošači imaju redovnu opskrbu vodom", naveli su jutros na internetskim stranicama Voodopskrbe i odvodnje ZG Holdinga.

  • +22
Puknuće cijevi Baštijanova Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

U slučaju obustave opskrbe vodom za pojedina područja, zbog potreba izvođenja radova, obavijest će biti postavljena na službenoj mrežnoj stranici www.vio.hr te su za navedenu mogućnost u pripravnosti i autocisterne, naveli su.

Iz zagrebačke policije ranije jutros su izvijestili da se zbog puknuća vodovodnog cjevovoda na Trešnjevci, na raskrižju Selske i Baštijanove, veća količina vode izlila  po okolnim ulicama i objektima, a promet je obustavljen.  Za sada nema ozlijeđenih osoba, materijalna šteta je neutvrđena, obustavljen je promet u zoni događaja, a sve nadležne službe postupaju, dodali su.