JESTE LI IH VIDJELI?

U Hrvatskoj prošlog tjedna nestalo 13 osoba

07.09.2012 u 20:00

Bionic
Reading

Od devet nestalih osoba o kojima smo izvijestili prošlog tjedna, šest je pronađeno ili se vratilo, a traga se i dalje za Stefanom Vojakom (26), Svetozarom Lalićem (42) i Biserkom Smatlek (41), koji su nestali redom u Novoj Gradiški, Kistanju i Samoboru. Prošloga tjedna na području Republike Hrvatske nestalo je 13 osoba te je prijavljen nestanak jedne djevojke koje nema, sad već 12 dana. Pogledajte njihove fotografije i javite se policiji na broj 192 s informacijama. Svaka može biti korisna u bržem pronalasku nestalih osoba

Dvadesetdvogodišnja djevojka koja je nestala još 27. kolovoza u Zagrebu je Jelena Koprivnjak. Tada je bila odjevena u traper jaknu, crvenu haljinu i sandale sa potpeticom, a otišla je s adrese stanovanja Ante Kovačića 7 te joj se gubi svaki trag. Visoka je 165 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crnu kosu i četvrtasto lice. Ima tetovažu u obliku srca sa slovom B na lijevoj strani grudi, potom na donjem dijelu leđa ima tetovažu 'Braco' te tetovažu u obliku kockice na listu lijeve noge.
Riječanin Miki Šnajder (16) nestao je u nedjelju, 2. rujna. On se udaljio s adrese boravišta u Ivancu, Plahinsko 6. Nije poznato u što je bio odjeven u to vrijeme niti policija raspolaže s više informacija o njemu.

U ponedjeljak, 3. rujna, od kuće na adresi II. Kraljevac 19 u Zagrebu otišao je u nepoznatom smjeru 25-godišnji Tomislav Ćosić. On je visok 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu i oči te četvrtasto lice. Bio je odjeven u sivu majicu s kapuljačom, tamnosmeđi donji dio trenirke, crno-zelene tenisice i crveno-bijelu šilt kapu.

Idućega dana u Rijeci je ponovno nestao 16-godišnji Tedi Šikić, visok 170 centimetara, smeđe kose, kestenjastih očiju i okruglog lica. Srednje je tjelesne građe, na lijevoj nadlaktici ima ožiljak, a na istoj podlaktici tetovažu 'Tedi'. Nije poznato u što je bio odjeven kada je otišao s adrese Franje Čandeka 2.

Tog utorka, 4. rujna, u Zagrebu se izgubio trag Makedonki Pajki Tilger (49). Pajka je visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu kovrčavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U vrijeme nestanka s adrese I. Crikvenička 41 bila je odjevena u bijele hlače, bijelu tuniku od lana i ljubičaste cipele. Sa sobom ima ljubičastu torbicu.

Nadalje, 4. rujna u Velikoj Ostrni nestao je 26-godišnji Marko Lorenčak. On je visok 178 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči i ovalno lice. Udaljio s adrese stanovanja Omladinska 43, a u kakvoj odjeći, nije poznato.

Danijel Žepina (29) udaljio se s adrese boravišta u Zagrebu, Bolnička 32, također u utorak, 4. rujna. Nije poznato u što je tada bio odjeven, kao ni ostali podaci.
U srijedu, 5. rujna, s iste adrese - Bolnička 32, u donjem djelu bolničke pidžame i bež majici kratkih rukava, otišao je i 24-godišnji Marko Molnar. On je visok 185 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu valovitu kosu i smeđe oči.

U Puli je sljedećeg dana, 6. rujna, nestala Nensy Obrovac (16). Za njom se, podsjetimo, već tragalo kada je s iste adrese, Tomasinijeva 2, nestala 20. kolovoza. Visoka je 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crvenu ravnu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice. Na ramenu ima tetovažu u obliku srca i napis 'Petra'. Odjevena je bila u crne kratke tajice, bijelu ili crnu majicu kratkih rukava, bijele tenisice Lacoste sa zelenom rubom. Ima ogrlicu od špage s privjeskom u obliku kruga i nosi crnu sportsku torbu.

Njezin vršnjak Damir Inhof (16) nestao je jučer u Zagrebu. Udaljio se s adrese boravišta Sv. Mateja 70A. Visok je 165 centimetara i ima kestenjastu kosu. Nije poznato u što je bio odjeven.

Ženi staroj 79 godina izgubio se trag jučer, 6. rujna, u Zagrebu. Radi se o Milki Juričić, koja se udaljila u nepoznato s adrese stanovanja II. Crikvenička 9. Visoka je 160 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu, zelene oči i ovalno lice. Na desnoj nozi ima zavoj i šepa. U što je bila odjevena, nije poznato.

U varaždinsku Policijsku upravu stigla je danas prijava nestanka trojice mladića, koji su otišli s adrese Plahinsko 6 u Ivanecu. Drago Ignac (13) visok je 170 centimetara, ima riđu kosu i plave oči. Zoran Miladinović (14), čije fotografije nema, visok je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, a otišao je i Dino Šišić (16), kojemu to nije prvi put.