JURIŠ NA PANTOVČAK

U demantiju oko Vrkića HDZ bocnuo Josipovića

18.12.2013 u 17:37

Bionic
Reading

Zbog buke koju je u javnosti izazvao članak u novom broju tjednika Globus po kojem je, navodno, 'Ivica Vrkić predsjednički kandidat HDZ-a', oglasio se i HDZ priopćenjem u kojem su demantirali cijelu priču

'Takvi neutemeljeni napisi služe za odvlačenje pažnje od onog što je u ovom trenutku najvažnije - a to su katastrofalno stanje u gospodarstvu te sve veći broj nezaposlenih i siromašnih u našoj državi', navodi se u priopćenju iz HDZ-a.

Iz najveće oporbene stranke poručuju da su oni prevelika i prevažna stranka da u svojim redovima ne bi imali pobjedničkoga kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima. 'Budući da se izbori održavaju tek za godinu dana, naši građani s pravom očekuju da sadašnji predsjednik iskoristi svoje ovlasti i potakne Vladu na ozbiljniji rad u cilju što bržeg gospodarskog oporavka. Sigurni smo da ih to puno više interesira od imena njegovog nasljednika na Pantovčaku', poručili su iz HDZ-a. Navodni dogovor Vrkić - Karamarko već je ranije za tportal demantirao i sam Vrkić.