HDZ TRAŽI TRG U CENTRU

'Tuđman danas ima livadu po kojoj psi obavljaju nuždu'

14.06.2011 u 13:24

Bionic
Reading

Nezadovoljni činjenicom da prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, prema njihovu mišljenju, nema primjerenu lokaciju za trg, zagrebački HDZ sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je zbog toga prozvao SDP i gradonačelnika Milana Bandića

'Prije pet godina HDZ je prikupio 50.000 potpisa građana koji su zatražili primjerenu lokaciju za Tuđmanov trg. Prvi hrvatski predsjednik danas ima livadu koja služi za šetnju pasa koji na njoj obavljaju nuždu. Time su SDP i Milan Bandić ponizili prvog predsjednika', kazala je zastupnica u Skupštini grada Margareta Mađerić

Posjetila je da Bandić stalno obećava kako će se to dogoditi, a i isto je učinio i danas odgovarajući na pitanje zastupnika Stanka Gačića (HDZ).

'Bandić je danas rekao da će dr. Tuđman dobiti najljepši trg u Zagrebu kada se postojeća lokacija, koja trenutno nosi njegovo ime, uredi. Takva obećanja od njega uvijek stižu u predizborno vrijeme. Mi tražimo lokaciju za trg u užem centru Zagreba', istaknula je Mađerić.

Upitana kojom bi lokacijom HDZ bio zadovoljan i bili ih zadovoljilo kada bi se postojeća lokacija uredila, Mađerić je odgovorila niječno.

'Ne želimo licitirati koji bi to trg trebao biti. Postoji struka koja to treba napraviti. Kada HDZ dođe na vlast, mi ćemo to sasvim sigurno napraviti. Ne bi nas zadovoljilo da Bandić i uredi sadašnju lokaciju jer to nije uži nego širi centar Grada', zaključila je Mađerić.