VRIJEDNOST 200 TISUĆA KUNA

Trojac pao sa 17 kilograma marihuane

21.12.2008 u 14:33

Bionic
Reading

Kod trojice muškaraca s područja Zagreba zaplijenjeno je više od 17 kilograma marihuane i 124,5 grama kokaina, ukupne vrijednosti oko 200 tisuća kuna, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija

ZAGREB- Dvojica osumnjičenika 23-godišnji Veljko V. i 25-godišnji Ivan S. uhićeni su u subotu nakon kriminalističke obrade kojom je utvrđeno da su se udružili radi prodaje droge na zagrebačkom području. Treći osumnjičenik 28-godišnji Tin M. jedan je od njihovih kupaca.

U prtljažniku automobila Ivana S. pronađeno je 17 kilograma marihuane, a pretragom njegova stana 6,5 grama kokaina i manja količina marihuane. Pretragom stana 23-godišnjeg Veljka V. pronađeno je 118 grama kokaina i 200 grama marihuane.

Pri uhićenju Ivan S. pružao je otpor i pokušao pobjeći zbog čega je policija upotrijebila sredstva prisile, no nitko pritom nije ozlijeđen.

Veljko V. i Ivan S. jučer su, uz kaznenu prijavu, privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu zbog udruživanja radi preprodaje droge, dok je protiv Tina M. podnesena kaznena prijava zbog neovlaštenog posjedovanja droge te je pušten da se brani sa slobode.

Sva tri osumnjičenika bila su već evidentirana u policiji zbog zlouporabe opojnih droga.