KRADLJIVCI GORIVA

Trojac napao policajca kod naplatnih u Lučkom

20.04.2009 u 12:22

Bionic
Reading

Zbog napada na policajce jučer su kod naplatnih kućica u Lučkom uhićena trojica muškaraca koje zagrebačka policija dovodi u vezu i s krađom goriva na benzinskoj postaji na karlovačkom području

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je jučer oko 15,45 sati kod naplatnih kućica na Jadranskoj aveniji policija zaustavila automobil 'daewoo nubiru' splitskih registracija koji se dovodio u vezu s krađom goriva kod Karlovca, a u kojemu su bila četiri muškarca.

Nakon što mu je policajac rekao da s njim krene u policijsku postaju, 34-godišnjak iz 'daewooa' počeo ga je vrijeđati i unositi mu se u lice te ga je u jednom trenutku odgurnuo i šakom udario u glavu. Policajci su nasilnika svladali i vezali lisicama, pri čemu je lakše ozlijeđen.

Prilikom svladavanja 34-godišnjaka, na jednog policajca nasrnuli su 22-godišnjak i 31-godišnjak, zamahujući rukama prema njemu i vrijeđajući ga, no i oni su svladani uz prisilu i također vezani lisicama. Sva trojica privedena su u policijsku postaju na prekršajnu i kriminalističku obradu zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti i uporabe sredstava prisile, a s njima je priveden i četvrti iz automobila, 21-godišnjak koji je bio vidno alkoholiziran.

Policija je izvijestila i da je noćas oko 1 sat, nakon što je napravio više prometnih prekršaja i odbijao se zaustaviti na policijski zahtjev, preprječivši mu se vozilom na cesti zaustavila 38-godišnjaka u 'opel marivi' kojemu je izmjereno 2,19 promila alkohola u krvi.