RUKE ZA HDZ

Trojac iz Mosta koji je odlučio dati potporu Karamarku

27.05.2016 u 22:20

Bionic
Reading

'Dvanaest saborskih zastupnika ima jedinstven stav, Juro Martinović i Ivica Mišić odlučili su suprotno, a stav Ivana Lovrinovića ne znam', kazao je Božo Petrov, šef Mosta i potpredsjednik Vlade, na konferenciji za medije na kojoj je izrazio želju da Tomislav Karamarko sam odstupi i da do glasanja o njegovu opozivu u Saboru uopće ne dođe. No dođe li, Petrov je uvjeren da je dvanaest zastupnika uz njega dok dvojica nisu, a moguće da nije ni Lovrinović

Njihovo protivljenje nije preveliko iznenađenje, a u Mostu su od ranije svjesni da na ta tri zastupnika ne mogu pretjerano računati.

Podsjetimo, trojac se spominjao i kod izglasavanja Vlade u Saboru. Tada su kružile priče se namjeravaju odvojiti od Mosta te čak i osnovati zaseban klub. Na kraju su ostali uz Most, no samo su Martinović i Mišić glasali za Vladu, dok je Lovrinović bio protiv.

Hoće li Lovrinović sada glasati za Karamarka, pokušali smo doznati, ali na telefonske pozive nije odgovarao.

'Ja ostajem pri tome da neću glasati za SDP-ov prijedlog o opozivu Tomislava Karamarka. Što ako mi glasujemo za opoziv Karamarka, a Povjerenstvo odluči da nije u sukobu interesa? Mislim da ne trebamo uskratiti potporu dok ne bude jasno je li i što je zgriješio', rekao je Martinović danas za N1 televiziju.

430261,430258,430218,430254