tportalovi vizionari

Tportal u novom formatu: Doznajte sve o seriji videointervjua

  • M. Iv.
  • Zadnja izmjena 07.06.2023 12:30
  • Objavljeno 19.05.2023 u 14:43
Bionic
Reading

Tportal pokreće seriju videointervjua, a ugostit ćemo one koje smo nagradili titulom Vizionara, neke članove žirija, ljude koji su nam pomogli da izaberemo najbolje, one koji su bili u konkurenciji i one koji su već na putu da u nju uđu u sljedećem našem izboru Vizionara godine

Početkom veljače tportal je nagradio najbolje godišnjom nagradom Vizionar godine u pet kategorija – gospodarstvo, tech, društvo, kultura i sport - te dodijelio posebnu krovnu nagradu. Nismo odabrali samo one koji su imali najbolje rezultate, nego one čije djelovanje otvara nove perspektive i čini razliku.

Kako nastavljamo projekt, koji je naišao na sjajan odaziv, odlučili smo pokrenuti seriju videointervjua u kojima ćemo razgovarati s ljudima koje smo nagradili, s onima koji su nam pomogli u njihovom izboru i s onima koji su ove godine već 'iskočili' pa je izgledno da će ući u sljedeći izbor.

Što rade, kako njihove vizije prolaze na testu svakodnevice, koji je sve izazovniji, kako komentiraju aktualne teme, što ih danas inspirira, poslovno i privatno… naši gosti otkrit će šarolikom voditeljskom postavu.

U novom formatu, naime, u novoj ulozi voditelja našli su se i tportalovi urednici, novinari, komentatori… Vatreno krštenje u TV formatu već su 'odradili' Luka Filipović, novinar biznisa, Vid Barić, urednik kulture, dok će sportski novinar Silvijo Škrlec ugostiti 'odlikaše' iz svog faha.

'Više od 20 godina bavim se pisanim novinarstvom. Nije bilo lako zamijeniti tastaturu kamerom. Prihvatio sam izazov i izišao iz zone komfora. Veselim se tome što ćete imati priliku čuti i vidjeti inspirativne ljude iz svijeta biznisa. A nadam se i da će moje voditeljske sposobnosti biti s vremenom sve bolje', rekao je Filipović, a na novi tportalov format osvrnuo se i Vid Barić.

'Videointervjui nam nude priliku da gosta predstavimo publici na drugačiji i direktniji način, da raspravljamo 'elaboriranije', ali i spontanije te lakše mijenjamo teme, izvlačeći tako najbolje iz onoga koji nam sjedi nasuprot. Format polusatnog razgovora idealan je za gledatelje koji možda nemaju mnogo vremena, ali žele ostati upućeni u stanje stvari u području kulture, sporta, biznisa ili techa', rekao je Barić.

U prvoj epizodi, koju puštamo u ponedjeljak 22. svibnja, gost nam je Dragan Schwarz, osnivač Radiochirurgije Zagreb u Svetoj Nedelji, jedne od vodećih privatnih klinika za liječenje tumora u svijetu. Čovjek koji za sebe kaže da je samo 'prosječan doktor koji pokušava pobijediti karcinom' u videointervjuu tportalu servirao nam je poslovnu ekskluzivu, ali i puno savjeta i ohrabrujućih vijesti vezanih uz borbu protiv jedne od najtežih bolesti današnjice. Gledajte nas.

  • +9
Tportalovi Vizionari - studio Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal