IGRE KOJE IZLAZE OVOGA TJEDNA

Tjedan na istočnom frontu uz Company of Heroes 2

24.06.2013 u 09:29

Bionic
Reading

Nakon privremene suše na tržištu novih igara, ovaj tjedan napokon ćemo moći zaigrati jedan potencijalni hit koji se očekuje već godinama

U posljednjih mjesec dana zavladala je kratkotrajna suša u izdavaštvu video igara. Naime, nitko pametan ne upušta se u izdavanje igre u mjesecu u kojemu se održava E3, posebice kada se na njemu predstavljaju i potpuno nove konzole kao što je to bio slučaj ove godine.

 

Nažalost, u vrućim mjesecima koji nadolaze neće biti značajno drugačije i blockbusteri će se početi slijevati tek s početkom jeseni. No, nema mjesta jadu i čemeru jer već sutra nam stiže Company of Heroes 2, RTS koji čekamo doslovno godinama i za čiju smo sudbinu sve donedavno i strepili s obzirom na raspad THQ-a. Franšizu je, na svu sreću, otkupila Sega i čini se da su ispunjeni svi preduvjeti za jedan izvrstan RTS.

 

Kao što već vjerojatno znate, ovoga puta igrač će preuzeti kontrolu nad snagama SSSR-a po njemačkoj invaziji na tlo Rusije.

 

 

Krajem tjedna, u petak, na tržištu će se pojaviti i 'DARK', igra u kojoj igrač preuzima ulogu – vampira. Radi se o stealth akciji s elementima RPG-a za koju je zaslužan Realmforge Studios, ekipa koja iza sebe nema renomiranih igara. Igra će se ovoga tjedna pojaviti na PC-u, a početkom sljedećeg tjedna i na Xbox 360 konzoli.

 

 

Sutra će se na tržištu pojaviti i 'Deadpool', akcijska avantura iz radionice High Moon Studiosa, studija zaslužnog za izvrsnu Transformers franšizu. Deadpool je, kao što sigurno znaju zaljubljenici u strip, jedan od Marvelovih superjunaka koji je pak najpoznatiji po svojoj dugoj i britkoj jezičini koja neće poštedjeti apsolutno nikoga. Igra će se pojaviti na PC, PS3 i Xbox 360 platformama, a više o Deadpoolu možete saznati u našoj opširnoj najavi.  

 

 

Osim navedenih, ovoga tjedna izlaze i Spartacus Legends, Endless Space: Disharmony, Game & Wario, Ride to Hell: Retribution i Jack Keane 2: The Fire Within.

 

Sljedećei tjedan dodatno će razveseliti sve vlasnike PC-a. Naime, na tu platformu napokon dolazi 'Komplete Edition' fantastičnog Mortal Kombata.