OSVOJITE POKLON BON

Timberland natječaj: Personaliziraj i pokaži osobnost!

16.10.2015 u 13:29

Bionic
Reading

Ove sezone Timberland se okreće tamnoj strani i predstavlja novu jesensku kolekciju za muškarce i žene – Black Forest. Timberland te poziva da sudjeluješ u nagradnom natječaju gdje možeš pokazati svoju osobnost i osvojiti novčani bon u vrijednosti od 1.000 kn. Detalje doznaj u postu!


Kroz kampanju Made for the modern trails, Timberland Hrvatska predstavlja novu kolekciju cipela Black Forest, ali i jako coolnagradni natječaj gdje možeš pokazati svoju osobnost i osvojiti novčani bon u vrijednosti od 1.000 kn. Sve što trebaš jest kreirati crno bijelu fotku koja za tebe ima posebno značenje i povezati je s jednim od pet jedinstvenih Timberland simbola koji ju najbolje opisuje. Simbol iza kojeg stoji moja malenkost je Obitelj & prijatelji i moram priznati da je konkurencija opasno dobra. Evo neke od vaših fotografija:

Natječaj traje do 24.10.2015., a kako spojiti simbol sa svojom fotografijom i osvojiti odlične Timberland cipele potražite na web stranici Timberland Hrvatska

Novu kolekciju cipela Black Forest, osim online, možete pogledati u živo u Timberland trgovini u Centru Cvjetni, 17.10. na predstavljanju nove Black Forest jesenske kolekcije i samo taj dan ostvariti 20% popusta. Uz nove, tek pristigle modele i fine crne zalogaje, biti će predstavljeni i posebni simboli s kojima možete na licu mjesta personalizirati svoje nove Timberland cipele i tako pokazati svoju osobnost. Korištenjem tehnike laserskog graviranja na kožu, vaše cipele ili kožni privjesak postaju pravi unikati, napravljeni baš za vas.

Timberland rulez!