novi tom clancy

The Division tek krajem 2014. godine

20.07.2013 u 17:37

Bionic
Reading

Jedno od najugodnijih iznenađenja ovogodišnjeg E3-a na tržištu će se pojaviti tek 'krajem 2014. godine', potvrdili su iz Ubisofta

Kada je započela Ubisoftova konferencija na E3-u u Los Angelesu ranije ove godine, svi su željno isčekivali još jednu demonstraciju Watch Dogs. Osim toga dobili su i katastrofalnu prezentaciju novog Assassin's Creeda koja je graničila s negledljivošću.

 

Usred svega toga Ubisoft je prezentirao i Tom Clancy's The Division i pokupio ogromne simptije. Radi se o MMO-u iz trećega lica uz elemente RPG-a. Svašta nešto. Ali, stvar izgleda izvrsno i mnogi zapravo smatraju da će The Division biti prva prava next-gen igra iz Ubisofta s obzirom da će se Watch Dogs pojaviti i na konzolama aktualne generacije.

 

Nažalost, The Division zasad službeno dolazi samo na Xbox One i PlayStation 4, ne i na PC, no još uvijek ima nade da ćemo ga moći zaigrati i na toj platformi.

 

 

Bilo kako bilo, Ubisoft je investitorima otkrio da će se njihov tek najavljeni The Crew na tržištu pojaviti u prvom kvartalu sljedeće godine dok bi se The Division na policama trgovina trebao naći krajem sljedeće ili početkom 2015. godine.

 

Watch Dogs na tržištu se očekuje 22. studenog na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama te nešto kasnije i na novim konzolama iz Microsofta i Sonyja.