ANDORAN MOD

TES IV: Oblivion u novom ruhu

06.07.2011 u 11:32

Bionic
Reading

Morrowind, prethodnik Obliviona, i danas se masovno igra, prije svega zahvaljujući brojnim modovima kojima su mu fanovi udahnuli novi život novim materijalima, ali i suvremenijom grafikom. Danas, nekoliko mjeseci prije izlaska Skyrima, slična sudbina, čini se, čeka i Oblivion

Nakon što smo vam jučer predstavili mod za GTA IV zbog kojega taj sanbox izgleda kao da se na tržištu pojavio prije nekoliko mjeseci, danas smo vam odlučili predstaviti Andoran, mod za TES IV: Oblivion.

 

Oblivion se na tržištu pojavio u prvoj polovici 2006. godine i tada je predstavljao vrh grafičkog prikaza u videoigrama. Dok igra čak i danas izgleda  sasvim solidno, puni sjaj doživjeti će tek kroz nekoliko mjeseci, i to uz pomoć spomenutog Andoran moda.

 

Ne brinite, radi se i na engleskoj verziji Andorana!

 

Osim što će igru unaprijediti grafički, Andoran će zapravo biti praktički nova igra čija će se radnja događati prije radnje The Elder Scrolls franšize, na potpuno novim mapama uz potpuno nove likove. O koliko se ozbiljnom projektu radi potvrđuju i činjenice da će mod djelomično izmijeniti i mehaniku same igre, a unatoč tomu što će biti besplatan, Andoran će moći zaigrati samo oni koji su kupili legalnu kopiju Obliviona. To ne bi trebalo predstavljati veliki problem s obzirom da se igra na Steamu može kupiti vrlo povoljno.

 

Više o modu Andoran možete saznati ovdje.