Tajice voli cili svit!!!

Tajice voli cili svit!!!

28.01.2013 u 02:30

Bionic
Reading

Jedan od najnosivijih ženskih komada odjeće su tajice čiji sam idolopoklonik oduvijek. Novu sam dimenziju otkrila kada sam upoznala ZOE leggings. U postu doznajte i zašto, te kako možete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj ćemo nekoga od vas nagraditi jednim pimjerkom iz najnovije kolekcije.

jednim pimjerkom iz najnovije kolekcije.

Tamari Ivić
, mladoj tekstilnoj dizajnerici iz Rijeke pošlo je za rukom ono o čemu su mnoge od nas sanjale. Napravila je tajice koje zadovoljavaju njen ukus, a da su pri tom udobne, šarene i gotovo pa unikatne.

Tamara uzorke crta sama, ručno, u Photoshopu i Illustratoru. Probala sam nekoliko modela ZOE tajica i oduševljena sam kako u svima noga izgleda sjajno. No, najviše su mi srcu prirasle upravo ove s afričkim motivima. Od kada sam si ih priskrbila kombiniram ih s tunikama, a izvrsno stoje i na suknje, u službi hulahopki.

Moram napravit malu digresiju i reći kako nikad u životu nisam imala topliju i udobniju bundu do ove LEI LOU by Alex Dojčinović. Pa će mi sad netko reći da nosi pravo krzno jer ga jedino takvo može ugrijati (bullshit).

No, vratimo se mi tajama, rekli bi mu u Splitu gegama. :) ZOE leggings se dizajniraju, kroje, printaju i šivaju u Zagrebu, zbog čega su mi još i draže. No, Tamara je nažalost za pronalaskom materijala morala potegnuti sve do Milana, pošto je kod nas nemoguće nabaviti dovoljno udoban, rastezljiv i debeo materijal da bi se tajice nosile i kao zaseban odjevni predmet.

eko bunda: LEI LOU by Alex Dojčinović, body: Calzedonia, kožna suknja: H&M, tajice: ZOE leggings, naočale: vintage, torba: vintage, Hrelić, cipele: Jeffrey Campbell


Photos:
Luka Nižetić

Još jedna digresija, pozer kao što je Chaka se ne rađa svaki dan, slažete se?

Sve tajice su printane direktno u samu nit materijala što znači da print ne može pucati, odljepljivati se, izblijedjeti ili išta slično. Rade se u limitiranim serijama, u prosijeku jednom mjesečno, svaki uzorak je repliciran u maksimalno 10 komada. Jednostavnom matematičkom računicom, ukoliko ja posjedujem jedne, vama poklonimo druge, mogućnost da vidite još jedan ovakav komad tajica na ulici je gotovo nikakav.

Zato se bacite na posao, otiđite na facebookModeKomode, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite svoje ZOE leggings

Za informacije o cijenama i dosadašnjim kolekcijama otiđite na facebook stranicu ZOE leggings

FYI objavljen je brutalan lineup za glazbeni festival Primavera Sound u Barceloni. Blur, Nick Cave & The Bad Seeds, Postal Service, The Knife, The Jesus Mary Chain, Fiona Apple, James Blake, Crystal Castles, Jessie Ware samo su vrhuška izvođača koji će nastupati. I'm in, anyone else?