RAZMJENA ISKUSTAVA

Svi praktikanti AIESEC-a Hrvatske u Osijeku

  • Autor: AIESEC
  • Zadnja izmjena 24.09.2009 10:04
  • Objavljeno 24.09.2009 u 10:04
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Kako bi okupio sve praktikante koji trenutno rade i borave u Hrvatskoj, lokalni odbor studentske udruge AIESEC u Osijeku organizira Reception Weekend – trodnevni program koji će se održati u Osijeku od 24. do 27. rujna, a ugostit će petnaestak studenata, praktikanata iz različitih zemalja svijeta koji trenutno odrađuju svoju praksu u Hrvatskoj

Osim što će na jednom mjestu okupiti velik broj studenata iz najrazličitijih zemalja svijeta, Reception Weekend je poseban jer praktikantima i njihovim domaćinima omogućuje da se međusobno bolje upoznaju, izmijene svoja iskustva, ali još važnije – posjete i upoznaju Slavoniju i Osijek, njegovu kulturu, domaćine, kulturno-zabavni i noćni život.

Osječki domaćini praktikantima su pripremili bogati program koji uz obilazak i razgledavanje Osijeka predviđa i posjete okolnih mjesta kao što su Vukovar i Kopački rit te sudjelovanje na Modern Silence Film Festivalu. Sva ova vrijedna iskustva koja će ponijeti sa sobom, praktikanti će zasigurno još dugo pamtiti te se jednog dana vratiti u još većem broju.

Ukoliko i vi želite postati dio AIESEC iskustva, istražiti mnogobrojne mogućnosti koje AIESEC pruža te pridonijeti AIESEC viziji, možete se javiti u ured pored kantine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, na telefonski broj 031/224 470 ili na adresu aiesec.osijek@gmail.com.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi