šeks otvoreno

'Svi oni koji misle da je stari gotov, na kraju se prevare. A stari je i dalje tu u punom kazačok plesu'

08.10.2019 u 20:20

Bionic
Reading

Dugogodišnji HDZ-ov dužnosnik Vladimir Šeks za Dnevnik Nove TV je otkrio koja će biti njegova uloga u predsjedničkoj utrci aktualne predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović

Šeks ne pomišlja o odlasku iz politike. U aktualnu kampanju kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar Kitarović neće ulaziti no pomoći će na svoj način jer će to, kaže, biti čvrsta politička utakmica.

'Ja sam homo politicus. Jednostavno se ne vidim u nekom pasivnom mirovanju', kazao je za Dnevnik Nove TV nakon što se prisjetio dramatične sjednice Hrvatskog sabora 8. listopada 1991. kada je u podrumu Inine zgrade donesena odluka o prekidanju svih veza s Jugoslavijom.

Šeks otkriva kako će na svoj način pomoći u kampanji Grabar Kitarović, iako neće biti dio tima. Smatra kako će pred nama 'tvrda politička utakmica'.

Misli da će u drugi krug ući Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović te da će pobjeda biti slatka.

A što ako kandidatkinja HDZ-a izgubi?

'Kada bi ona izgubila, jasno da bi to njezin neuspjeh, ali budući da ju HDZ snažno podupire, sigurno je da bi to utjecalo i na rejting HDZ-a', kazao je Šeks.

  • +7
Vladimir Šeks Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Na pitanje postoji li još ijedna tajna o njemu, odgovara:

'A vjerojatno postoji i neka tajna koje ni ja nisam svjestan, koja će negdje izroniti. Neki mudri čovjek je rekao da što je čovjek vrjedniji, to ima više neprijatelja. Ja sam u stalnim političkim bitkama, a svi oni koji povremeno misle da je stari gotov, na kraju se uvijek prevare i završe na političkom groblju'.

Dodaje da je 'stari' i dalje tu gdje je. 'I u punom kazačok plesu', poručuje.