OTAC OSUMNJIČENOG I MAJKA UBIJENE

Svaki grijeh mora biti kažnjen, Selenu neće nitko vratiti

Bionic
Reading

Splitska policija je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare potvrdila da su uhitili ubojicu Meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo. Do ubojice ih je, kazali su, dovela dojava građana.

Jutarnji list piše da je prilikom pretresa stana u kojem je s obitelji živio Edi Mišić (28) policija pronašla set noževa, a onaj koji je nedostajao bio je upravo nož kojim je na Marjanu ubijena Selene Macedo.

'Svaki grijeh mora biti otkriven i svaki zločin mora biti adekvatno kažnjen. Molim vas probajte me razumjeti u ovoj situaciji. Nemojte uznemiravati moju obitelj. Ja sam svoju izjavu dao policiji jučer. Ne mogu pričati. Nazovite u nekoj boljoj prigodi', kazao je otac Edija Mišića novinarima.

Nova TV pak razgovarala je s majkom ubijene Selene.

'Primili smo informaciju od konzulata. Nitko nam neće vratiti našu kćer. Niti jedna kazna koju mu mogu dati neće vratiti moju kćer. Kakvu će mu dati odredit će Bog. Osjećam veliku bol i ne volim o tome razgovarati, Policija je obavila odličan posao, čestitam im i zahvaljujem im', rekla je majka Selene Margarit Graciano Macedo.