policija na terenu

Strava kod Slavonskog Broda: U obiteljskoj kući pronađeno mrtvo tijelo, u blizini uhićen mladić

23.02.2021 u 08:05

Bionic
Reading

Policijska uprava brodsko-posavska javlja o događaju koji se jutros oko pet sati dogodio na području njihove djelatnosti

Kako javlja policija, jutros (23. veljače), u 5 sati, Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu o sukobu između dvije osobe u Ruščici. Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe (1965. godište), a u blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište) zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja te nastavljaju provođenje očevida i kriminalističko istraživanje.

Kako doznaje Večernji.hr, nakon sukoba rano jutros oko 5 sati 21-godišnjak je, neslužbeno se doznaje, ubio svog oca (56), a ubojstvo je navodno počinjeno hladnim oružjem. Kako im je ispričao susjed obitelji, poznavao ih je kao mirne ljude. Bilo ih je četvero, otac, majka, sin i kći. Otac je bio građevinski radnik, a sina susjed s kojim su razgovarali ne poznaje najbolje jer je rijetko izlazio. Ne zna da je među njima bilo nekakvih razmirica. Za događaj je saznao rano ujutro, kad su ga probudile policijske sirene, te kaže kako je šokiran.